Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  75,00 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Piątkowe ESPI.

Bardzo trafna uwaga i porównanie Życzenia,również nie oceniam ICE sprzed X lat, bo to po prostu głupie i nie ma sensu w stosunku do tego co jest tu i teraz , oczywiście rzutuje mi historia spółki na całokształt mojej opini względem firmy, ale przecież nie wyceniam możliwości zysku z porażek przeszłości, tylko tego co jest tu i teraz,jak spółka się rozwinęła, jakie ma perspektywy, poglądy,jakie wykonuje ruchy w rzeczywistości.. jakie są rokowania na rozwój dziś, jutro za rok czy dwa.
Ludzie, po prostu myślcie, analizujcie i wyciągacie jakieś własne wnioski.
Nic w życiu nie jest idealne, prowadzenie takiej spółki i wspinaczka do sukcesu, zawsze jest obciążona pasmem wyrzeczeń, potknięć i różnego rodzaju oporów po drodze.To my sami musimy sobie kalkulować, czy tonconsiw dzieje jest warte naszych inwestycji.
Ja wszedłem All in, bo podjąłem decyzję że warto,nikogo do tego nie namawiam, po prostu przedstawiam swój punkt widzenia tyle i aż tyle.
Gracz... Jesteśmy po prostu destrukcyjnym gatunkiem, tak było jest i będzie niestety ,na codzień walczę z dużo większym sku.... twem i już przestałem zadawać sobie pytania dlaczego..
Na chwilę obecną jak dla mnie, ogólnie oczywiście i nie patrząc na historie czy przeszłość, bo zaraz ktoś mi wytnie to oczywiście.. Powinniśmy brać przykład z Japonii czy Korei Południowej, z ich podejścia do pracy, rozwoju, odpowiedzialności i patrzenia w przyszłość. Sukces nie bierze się z idealnej historii,także tych dwóch wspomnianych krajów tylko z wyciągania wniosków z błędów i konsekwentnego działania. Historia jest ważna, ale jeszcze ważniejsze jest to, co dzieje się tu i teraz oraz dokąd prowadzi obrany kierunek ludzkich zachowań, a moim zdanie powinniśmy brać od nich przykład,jednoczyć to my się potrafimy, ale skakanie do gardeł też nam pięknie wychodzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE 8,70% 75,00 2026-06-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.