Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinia klientów OVB???

Wszedłem na to forum bo mnie o to poprosił mój doradca z OVB. Jestem ich Klientem od 4 lat i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Owszem były spadki, ale wcześniej dostałem telefon (którego się wcale nie spodziewałem), z informację że muszę zmienić fundusz z akcyjnego i dać 30% na gwarantowany a 70% na bezpieczny i dobrze się stało. I tak trochę wtedy straciłem (tak przynajmniej mi powiedział mój doradca), ale do dzisiaj jestem bardzo na plusie. Nawet trochę zacząłem się wtedy tym interesować i powiem, że porównując to co ludzie potracili z tym ile ja jestem do przodu, to jestem bardzo zadowolony. Teraz znowu mam wszystko w funduszu akcyjnym.
Poza tym cały czas wszystkie ubezpieczenia robię też u mojego doradcy. Raz tylko sprawdziłem, czy jest najtaniej, a potem już mi się nie chciało. Nawet kiedyś zapomniałem, że mi wygasa ubezpieczenie mieszkania, to do mnie zadzwonił. Spox.
I jak czytałem negatywne opinie o OVB, to nie jest to prawdą. Choć nie mogę się wypowiadać za wszystkich, bo mogę pisać tylko o tym jak ja jestem obsługiwany. A w ogóle piszę to, bo mnie o to prosił.