Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinia klientów OVB???

Co do pracy w OVB nie będę się wypowiadał, ponieważ jestem kierownikiem oddziału i nie jestem obiektywną osobą do pisania na temat firmy. Jeżeli w niej pracuję to i tak każdy wie co o niej myślę. W każdym razie zainteresowała mnie opinia: "jak 21 latek może zostac doradcą finansowym?". Otóż może. Moje pytanie jako kontra: dlaczego belfrowie wykładający w szkołach bankowych nie zbijają majątku? Przecież oni wszystko wiedzą (tak twierdzą) i uczą tego innych? Dlaczego więc jeżdżą starymi Nissanami, Fiatami itp.? Dlaczego mają mieszkanie w starym bloku a nie willę? Drugie pytanie: dlaczego wypowiadają się tutaj ludzie z firmy Efekt i Expander? Wszędzie używacie tego samego loginu, bo jesteście tępi jak pień ściętego drzewa. Może pochwalcie się, że wasz jest poszukiwany międzynarodowym listem gończym, że macie podpisane dwuletnie umowy lojalnościowe, że wielu z was pracuje w tej chwili już dla OVB, że pracownicy w waszych firmach nie mają dostępu do biura, że musicie płacić za szkolenia...itp.itd. To was boli?