Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Przeczytaj TO!!!

Witam wszystkich klientów i pracowników OVB!
A więc... OVB jest największym pośrednikiem finansowym w Europie.
Działa w 14 krajach Europy. Firma powstała w Niemczech w 1970 roku a w Polsce jest od 1993 roku.
Jeśli chodzi o firmy pośrednictwa finansowego OVB powstała jako pierwsza w Europie a co za tym idzie jest najstarsza czyli ma największe doświadczenie
. Jest także największa jeśli chodzi o tego typu firmy a co najważniejsze jest Obiektywna i bezkonkurencyjna.

Więcej info tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=B59x_G73_9Q&fe ature=related

Anegdota dla co niektórych idiotów negatywnie piszących na forum:
Nie jest tak idioci że nowi pracownicy sami dobierają produkty dla klientów! Otóż od tego jest Dział Analiz i Ekspertyz (w PL jest w Wawie na ul. Rydygiera) gdzie pracują ekonomiści, prawnicy i finansiści i nic innego nie robią jak badają cały rynek finansowy wybierając z niego Najlepsze i Najbardziej sprawdzone produkty a następnie przesyłają informacje
do biur Dyrekcji Krajowych a Ci informują resztę współpracowników o produktach. Do tego jest cała masa szkoleń (dodam że bezpłatnych w przeciwieństwie do innych firm).

Chcecie więcej - o zarobkach, warunkach, pracy itp.? Ależ proszę! :
http://w554.wrzuta.pl/audio/7tkWEDxHzYL/ovb_t ribute_calosc

" Bo uczciwe pieniądze czystych rąk nie brudzą a ponad tym świadomość Pomagania ludziom"

"Chciałbyś mnie na czymś złapać? Ja zapytam Ciebie - Na czym? Chyba jesteś zazdrosny o tą moja opcję pracy! Bywają tacy którym tu się Nie Udało, śmieją się z naszej pracy, wyśmiewają całość. Ale kto na tym wyjdzie lepiej to okaże się za chwile, Kto tu jednak klepie biedę, kto tu jest debilem?!"

A więc jak myślicie ... kto pisze te poje**ne negatywy hm?
Tak macie racje - oczywiście że takie osły którzy nie umieli pracować i się im nie udało a teraz hop na forum i piszą negatywy! Ha! Jak myślicie kto jeszcze? Oczywiście że konkurencja ;] a co niby innego mogą jeśli nie dorastają do pięt dla OVB ... zostaje tylko hop na forum i oczernianie konkurencji... Ha! Idiotyzm!

A więc dobra rada: Idioci piszący negatywy zamknijcie się i nic nie piszcie bo jak wam tu się nie udało to poszukajcie innej pracy a nie z zazdrości piszecie takie rzeczy!
Konkurencja? Też nic wam to nie da że będziecie pisali takie głupoty!
Ktoś stracił pieniądze przez OVB? Ha! a to akurat nie możliwe a wiecie dlaczego? Trzeba się posłuchać pracownika OVB i poczytać Ogólne Warunki Umowy a nie na własną rękę działać!

Czyżby to wystarczyło? Ależ nie bo przecież i tak idioci będą pisać negatywy... Dlaczego? Bo to idioci ;] ha!
Proponowałbym Zamknięcie tematu!
Szkoda że nikt na pierwszej stronie nie napisał tego co ja ...

ODP na pytanie w temacie: OCZYWIŚCIE ŻE WARTO!!!
Powyższe 2 linki to za mało? Ależ proszę - kolejne (tak dobrzy pracownicy są wynagradzani) :

http://www.youtube.com/watch?v=WpHsmpZl09E
http://www.youtube.com/watch?v=b2NJ-Cjul9o&fe ature=related

Podoba się? Znam osobiście niektóre osoby z tych filmików więc tak jest na prawdę!

Zarobki? Ile można zarabiać? Ha! Pytanie na co to wydawać
Nie ma górnego limitu zarobków - to zależy od tego jak i ile będziesz pracować...
5 000zł, 10 000zł? czy może 50 000 a nawet 100 000zł? Oczywiście na Miesiąc... TAK to jak najbardziej realne bo znam takie osoby...
Na początku mało w to wierzyłem, wydawało mi się to zbyt kolorowe by było prawdziwe... Ale? Pracuje w tej firmie, znam wiele osób których prowizja miesięczna jest powyżej 30 000 zł / miesiąc. Tak!

Dojść na najwyższe stanowisko - Dyrektora Krajowego? Jak najbardziej jest to realne... Przy dobrej pracy w zaledwie 6lat
hmm... w jakiej innej firmie po 6latach zajdziesz na szczyt a pensja miesięczna będzie w wysokości 80 000zł?

Polecam tą firmę dla kumatych ludzi

Dziękuję Wszystkim moim Przełożonym!
Pozdrawiam Wszystkich Pracowników OVB!
Pozdrawiam Dyrekcję Krajową z Wrocławia!
Pozdrawiam klientów OVB - mądry wybór

OVB is my life!