To teraz ja sobie pozwolę.
Post Nowego - klasa, o to mi właśnie chodzi Ehhh - narzucasz swój punkt widzenia, kto nie pisze jak Ty ten jest taki, a taki itd itp
Nie mam do Ciebie żalu, masz prawo mieć swój punkt widzenia, ale nie oceniaj innych w takim tonie jak to robisz.
Jeszcze raz - brawo dla Nowego, podumował to w punkt (ja tak nie potrafię ;) )
Wracajac do Twoich "inwektyw" w moim kierunku.
Nie podieram sie i nie korzystam z żadnego brokera - tu nie trafiłeś.
Co do 23zł ... gdybyś doczytywał to pisałem, że wg mnie mieliośmy na wykresie trójkąt symetryczny, z którego liczyłem że wybije w górę (końcówka trójkąta to dofinansowanie z NCBR, a właściwie chyba przyrzeczenie) ... ake wybio w dół i dlatego uważam że ciągniemy w dół do 23 - nie wiem czy tak siestanie, ale tak uważam.
Co nie oznacza jak pisałem, że liczę na wzrost, a siedzę tu od wiosny 2025 i wciąż dokupuję ... choć jak pisałem wcześniej liczyłem na lepsze efekty (nie wiem jak Ty), ale sądziem że FDA wypadnie lepiej i dziś mogłoby już być 27-30 i docelowo 40-50 (o czym też kiedyś pisałem)
Cenie Twoją wiedzę, ale zbyt mocno narzucasz swój punkt widzenia.
Możesz uważać, że masz duze jaja - co mnie do tego.
Możemy sie spierać, ale z jakąś nutą zwykłej przywoitości.
Nie chcesz pisać, bo jesteś obrażony - też uszanuję.
Ps. Odnośnie Twojej sondy - ja jestem na TAK, czyli pisz dalej, ale szanuj innych, nawet jeśli mają inne zdanie i nie mają jaj, albo mają je za małe względem Twoich