Rozpisujesz się jakby ktoś Ci za to płacił, jak wierzysz w spółkę to kupuje jej akcje i już i nie przejmuj się jakimiś tam obligatariuszami którzy jak to już "wiesz" wszystko wg. Ciebie wiedzieli i teraz posądzają wg. Ciebie bogu ducha winny bank. Nie będę się tutaj rozpisywał jak ten troll z elaboratem żeby udowadniać swoje tezy (ja jestem że tak to powiem mniej optymistycznie nastawiony do Idea Bank niż Ty). My się skupia,y na działaniach a nie na pisaniu epickich powieści na tym czy innym forum, mam nadzieję że pomału dotrzemy do świadomości społecznej z naszym przekazem czym jest Idea Bank i jak działała tak "instytucja bankowa" a wtedy być może bardziej obiektywnie spojrzysz na Twojego finansowego "idola" Idea Bank.
ps. nie zależy nam na tym aby Idea Bank albo komukolwiek innemu robić krzywdę ale nie pozwolimy żeby krzywdę robiono nam (tak ja też mamy te cudowne obligacje) i albo się dogadamy z Idea Bank albo będziemy walczyć na wszystkie możliwe sposoby o odzyskanie swoich pieniędzy