Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  36,90 zł , zmiana od tamtej pory: -45,12%

Re: nie zdziwie sie

Ile to dla mnie dużo?
Wydaje mi się, że jest szansa, żeby kurs w ciągu najbliższych miesięcy wrócił w okolice 40PLN.
W zasadzie już tak jest......

Pierwszym momentem odbicia gdzieś dalej będą informacje o rejestracji w kolejnych Państwach. Jak będzie się jesienią co 2-3-4 miesiące pojawiać kolejne Państwo zapewne kurs pójdzie w okolice 45-50PLN, może dalej.
Mam wrażenie, że na giełdzie kupuje się przyszłość i informacje o wejściach w kolejne rynki będą jednak windowały kurs bardziej niż już sama sprzedaż na danym rynku. Potem mam kraje za oceanem. I inne leki......

Jeśli nie nastąpi jakiś nieprzewidziany krach i CLN będzie realizował połowę planów swoich to kurs w skali najbliższych 3/4/5 lat może wyglądać ja powiększenie albo przedłużenie wykresu od IPO do dziś.

Ile to dużo?
Wiem, że ludzie czasami tutaj wypisują niestworzone rzeczy o swoich zyskach na GPW.
Patrząc realnie: jeśli od 10.2016 zarobiłem ok 20% to jeśli CLN da mi wzrost co rok o 30-40--50% to będzie bardzo dobrze.
Czyli patrząc na cyferki: jeśli kurs będzie za 2 lata w okolicach 60-70PLN to będzie ok.
Myślę, że mogą być z tego i 3 cyfry, ale kiedy to kuli nie mam w domu:))))

POZDROWER

a jak będzie..... tradycyjnie ...... zobaczymy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLNPHARMA 0,25% 20,25 2026-06-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.