Ile to dla mnie dużo?
Wydaje mi się, że jest szansa, żeby kurs w ciągu najbliższych miesięcy wrócił w okolice 40PLN.
W zasadzie już tak jest......
Pierwszym momentem odbicia gdzieś dalej będą informacje o rejestracji w kolejnych Państwach. Jak będzie się jesienią co 2-3-4 miesiące pojawiać kolejne Państwo zapewne kurs pójdzie w okolice 45-50PLN, może dalej.
Mam wrażenie, że na giełdzie kupuje się przyszłość i informacje o wejściach w kolejne rynki będą jednak windowały kurs bardziej niż już sama sprzedaż na danym rynku. Potem mam kraje za oceanem. I inne leki......
Jeśli nie nastąpi jakiś nieprzewidziany krach i CLN będzie realizował połowę planów swoich to kurs w skali najbliższych 3/4/5 lat może wyglądać ja powiększenie albo przedłużenie wykresu od IPO do dziś.
Ile to dużo?
Wiem, że ludzie czasami tutaj wypisują niestworzone rzeczy o swoich zyskach na GPW.
Patrząc realnie: jeśli od 10.2016 zarobiłem ok 20% to jeśli CLN da mi wzrost co rok o 30-40--50% to będzie bardzo dobrze.
Czyli patrząc na cyferki: jeśli kurs będzie za 2 lata w okolicach 60-70PLN to będzie ok.
Myślę, że mogą być z tego i 3 cyfry, ale kiedy to kuli nie mam w domu:))))
POZDROWER
a jak będzie..... tradycyjnie ...... zobaczymy