Dnia 2024-05-27 o godz. 23:04 ~dragonball napisał(a):
> Zieew. Jakbym patrzył w lustro pol roku temu. Z tym że ja się swojego własnego cienia nie za bardzo boję. No i ja miałem tylko wyobrażenia i makaron owiniety na uszy, wy macie twarde fakty, których nie chcecie przyjąć do wiadomości.
> > Gry w EA umierają. EA służy do pozyskania funduszy na dlaszy rozwój. Jeżeli gra w EA się nie sprzedaje to nie ma kasy na jej rozwój i wyjście z EA. Rozumiesz? Wiesz czym się EA od Demo różni? Po co wydaje się gry w EA? Skoro cały czas się tworzy to czemu wydali ją w EA? Odpowiedź sobie na spokojnie ma te pytania.
> > A potem gaś światło jak już będziesz ostatni tu trzymał akcje.
EA to premiera, i już.
Jeśli wydajesz w EA< to nie masz kasy, ale masz super rzeczy, dajesz promocyjna cenę i ludzie dostają trochę niedopracowany produkt, ale masz hajs na dowiezienie.
Czyli jakbyś miał duże hype, to się opłaca.
Ale wyrzucenie niegrywalnego czegoś, z bugami, znowu słabą mechaniką walki, jest dziwne. Co chcesz tym osiągnąć? Nie masz ani hajsu, ani fanów.
Jeśli cię nie stać na playtesty i optymalizację podstaw przed EA, to nie wiem nawet jak to nazwać? Bo są słowa, ale zakazane na bankierze, ale oszust wobec akcjonariuszy ciśnie się na usta.