Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,69 zł , zmiana od tamtej pory: -76,69%

Re: Kostuch sprzedałeś?

Dnia 2024-05-27 o godz. 23:04 ~dragonball napisał(a):
> Zieew. Jakbym patrzył w lustro pol roku temu. Z tym że ja się swojego własnego cienia nie za bardzo boję. No i ja miałem tylko wyobrażenia i makaron owiniety na uszy, wy macie twarde fakty, których nie chcecie przyjąć do wiadomości.
> > Gry w EA umierają. EA służy do pozyskania funduszy na dlaszy rozwój. Jeżeli gra w EA się nie sprzedaje to nie ma kasy na jej rozwój i wyjście z EA. Rozumiesz? Wiesz czym się EA od Demo różni? Po co wydaje się gry w EA? Skoro cały czas się tworzy to czemu wydali ją w EA? Odpowiedź sobie na spokojnie ma te pytania.
> > A potem gaś światło jak już będziesz ostatni tu trzymał akcje.

EA to premiera, i już.
Jeśli wydajesz w EA< to nie masz kasy, ale masz super rzeczy, dajesz promocyjna cenę i ludzie dostają trochę niedopracowany produkt, ale masz hajs na dowiezienie.
Czyli jakbyś miał duże hype, to się opłaca.
Ale wyrzucenie niegrywalnego czegoś, z bugami, znowu słabą mechaniką walki, jest dziwne. Co chcesz tym osiągnąć? Nie masz ani hajsu, ani fanów.

Jeśli cię nie stać na playtesty i optymalizację podstaw przed EA, to nie wiem nawet jak to nazwać? Bo są słowa, ale zakazane na bankierze, ale oszust wobec akcjonariuszy ciśnie się na usta.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST -0,22% 0,90 2026-01-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.