Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,55 zł , zmiana od tamtej pory: -75,77%

Re: Kostuch sprzedałeś?

Dnia 2024-05-27 o godz. 12:53 ~Kostuch napisał(a):
> Widzisz miło że tak troszczysz się o moje środki, jednakże ja już inwestując w ten podmiot wpisałem sobie wszystkie zainwestowane środki w możliwą stratę, życie.
Martwie sie nie martwie po prostu tez tu dostałem w pi....e wiec jestem jakoś z takimi jak ty emocjonalnie związany którzy tez wierzyli w te projekty.

Jeśli tak to s poko , może ci spekuła podbije i nawet wyjdziesz wyżej niż obecnie albo wydarzy sie jakiś plot twist który odwróci sytuacje naprzykład sprzedadzą udziały w jakims studio za gruby hajs . Ale nie pisz głupot , tez tego Mysze traktowałem jak trola bo na takiego sie kreował ale powiedzmy sobie szczerze ostatnie wpisy nie sa trollowaniem raczej celnie punktuje to co juz w zasadzie wszyscy moga wyczytać z raportów i sytuacji na rynku i nie jest żadną tajemnica.

Oczywiście Inquisitor mógł stać sie hitem na miare Manor i jego gadanie byłoby warte funta kłaków ale sytuacja jest obecnie taka że te gry rynek ocenił jako pażdzierz zreszta nie tylko te inne studia garażowe podobnie , prblem w tym że w tych innych studiach monetyzują te pażdzierze bo sami wydają gry a tutaj wzieli hajs i teraz nie maja żadnych wpływów i jakies projekty bez nazwy które chcą robić za jakiś hajs inwestrów tylko jakich tez bez nazwy skąd ich wezmą mogliby powiedzięc że maja ich nagranych to pewnie by uspokoiło nawet emocje na rynku i w karnecie .Ale domyślam sie że ich nie ma albo sie okaże że tym inwestorem jesteś ty tajemniczym bo zrobia emisje z pp. pod te zaje..... projekty bez nazwy na razie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 0,89 2026-01-23 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.