zosiu.
nie atakuję Ciebie tylko nie zgadzam się z Twoimi opiniami.
O tym, że "mataczysz" napisałem żartobliwie, bo najczęściej jak Twoje prognozy nie wchodzą w rynek, to lubisz sama uzywać tego magicznego słowa.:)
Nie widzę problemu abyś mi przypominała moje nie trafione prognozy, bo też się mylę, Tylko nie pamiętam o jaki okres chodzi z tą wyśmiewaną rekomendacją 90zł. Pamiętam, że jak rosło od dołka sierpniowego do prawie 100zł. , to liczyłem na walke z oporem 106zł. ale politycy wycofali się z likwidacji podatku miedziowego i kurs się załamał i se mogłem prognozować:)
Nie wiem też czym się różni delikatne przypominanie od niedelikatnego.
Kiedyś taki wieloletni i doświadczony inwestor powiedział mi, że prognozy sa tylko po to aby je później zmieniać i coś w tym jest:)
Czy sama postawisz swoją głowę, że kurs nie przekroczy 100zł.,? czy postawisz głowę, że kurs na pewno spadnie poniżej 50zł? Czy postawisz swoją głowę, że kiedyś nie uwolnią tych odpisów?
Nie zadawaj takich śmiesznych pytań. A poza tym jak juz zadajesz, to przynajmniej ustal parametry czasowe. Ja w każdym razie głowy za giełde nie nadstawiam:). wystarczy, że ryzykuje pieniędzmi.
NIe stawiam prognoz wzrostowych dla KGHM a jedynie studze Twoje prospadkowe czarnowidztwo.
"KGHM po 77 zł ze stratą 25 zł na 1 akcje to okazja .. ?" To zdanie trochę wyrwane z kontekstu raportu ale jak potrafi wystraszyć czytelnika. A tu na złość kurs od tegorocznych dołków urósł 25zł.
Też się nie mogę doczekać korekty ale to rynek ma rację. Zobaczymy co z tego wyniknie.