Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: 49,54%

Re: Jak straciłem 250 tys zł

Ja aż tyle kwotowo nie straciłem ale procentowo sporo przez ostanie jazdy na JSW.
Najpierw spadaloo. Czekałem na moment by kupić. Podczas 3 dniowych wzrostów byłem na peronie. Nie odważyłem się wejść(trend spadkowy wydawał się nie kończący) Kupiłem po 1 dniu korekty, bo myslalem że już tylko UP. A tu kicha, spadalo mocno kolejne dni. Potem wzrost +16proc. Moglem sprzedać i wyjść na zero, ale włączyła się chciwość(NAJGORSZA DECYZJA W ŻYCIU) i chciałem choć trochę zarobić. Kolejne sesje spadalo a ja w końcu zamykalem duże straty. Szukałem dołka, ale on ciągle był niżej. Próbowałem DT i tak uwalilem kolejna kasę.
Papier tak mi zbrzydł, że gdy w pon o 9:50 widziałem że jest po 17.5 nie kupiłem. Potem 18 wydawało mi się za dużo za tego śmiecia. Choc właśnie taka powinna być moja taktyka. Gdybym patrzył na chłodno z pewnością bym kupił. Ale w głowie miałem ciągle te wielkie spadki, fałszywe wybicia, duży wolumen na spadkach. Wczoraj grałem na spadki i oczywiście przegrałem. Kończę przygodę na teraz z wielką strata.. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW 1,88% 32,60 2026-04-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.