Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,06 zł , zmiana od tamtej pory: 8,07%

Jak straciłem 250 tys zł

Przekalkulowałem 5 lat mojego życia tkwiac w tym syfie GPW " inwestujac" w papier. Ludzie nie dajcie sie robic giełdzie to jest oszustwo wielkie!!
Moja przygoda zaczeła sie 2014 za namową kolegi który chwalił sie ile to nie wygrywa na giełdzie, postanowiłem jak on może to czemu nie ja , cos tam poczytałem na temat AT i stwierdziłęm ze moja wiedza jest juz taka duza ( smiech) ze moge działać. zaczałem inwestować pienidze w spólki ktore sa w dołku , wtedy pamietam jak popłynalem 20 tys , myslałem ze zwariuje, wzialem sie na nauke i analize co zrobilem zle? 2015 miałem juz odrobione pieniadze i czułem sie dumny i pewny siebie , ale niestety pewnosc siebie i nie sluchania rodziny wzieła góre , w 2017 otrzymałem spadek mieszkanie w Krakowie , po krotkim namysle postanowiłem sprzedac i zainwestowac pieniadze w GPW ( smiech wicie jak sie to skonczyło )
Piszac tego posta nikomu nieodradzam grania na gpw , tylko ostrzegam ze nie warto tracic zdrowia nie przespane noce obsesja , i czasu . dzisiaj jestm juz wyleczony i zaluje ze poznałem co to jest giełda . Pozdrawiam i zycze powodzenia w graniu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW 0,25% 23,84 2025-11-28 17:01:00