Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: 21,10%

Re: Jak straciłem 250 tys zł

Dnia 2019-11-06 o godz. 14:35 ~Wyleczony napisał(a):
> Przekalkulowałem 5 lat mojego życia tkwiac w tym syfie GPW " inwestujac" w papier. Ludzie nie dajcie sie robic giełdzie to jest oszustwo wielkie!!
> Moja przygoda zaczeła sie 2014 za namową kolegi który chwalił sie ile to nie wygrywa na giełdzie, postanowiłem jak on może to czemu nie ja , cos tam poczytałem na temat AT i stwierdziłęm ze moja wiedza jest juz taka duza ( smiech) ze moge działać. zaczałem inwestować pienidze w spólki ktore sa w dołku , wtedy pamietam jak popłynalem 20 tys , myslałem ze zwariuje, wzialem sie na nauke i analize co zrobilem zle? 2015 miałem juz odrobione pieniadze i czułem sie dumny i pewny siebie , ale niestety pewnosc siebie i nie sluchania rodziny wzieła góre , w 2017 otrzymałem spadek mieszkanie w Krakowie , po krotkim namysle postanowiłem sprzedac i zainwestowac pieniadze w GPW ( smiech wicie jak sie to skonczyło )
> Piszac tego posta nikomu nieodradzam grania na gpw , tylko ostrzegam ze nie warto tracic zdrowia nie przespane noce obsesja , i czasu . dzisiaj jestm juz wyleczony i zaluje ze poznałem co to jest giełda . Pozdrawiam i zycze powodzenia w graniu

masz rację - giełda jest paskudna dla psychiki aktywnego uczestnika rynku - po kilka godzin dziennie przed kompem, stres zmarnowany czas. W zasadzie to taki inwestor giełdowy nigdy nie będzie zadowolony - jeżeli sprzeda ze stratą to oczywiście samopoczucie fatalne ale jeżeli sprzeda z jakimś zyskiem a akcje pójdą jeszcze wyżej to samopoczucie równie paskudne jak przy stracie - pewnie większość aktywnych graczy kończy na zawal albo udar - chyba że zupełnie zobojętnieją na straty finansowe i zmarnowany czas

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW -0,19% 26,40 2026-05-18 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.