Warunki na jakich spółka emitowała obligacje znam w zakresie jaki był mi do tej pory potrzebny i jaki spółka upubliczniła. Z czystego lenistwa nie chce mi się szukać zapisów w których spółka zabezpieczyła sobie możliwość wcześniejszego wykupu ale jak sądziłem, w takiej sytuacji będzie musiała zapłacić dodatkową premię.
Propozycje uchwał dotyczące warrantów faktycznie są. Mój błąd, odczytałem załącznik dotyczący tylko nowych emisji.
Chociaż przecież nie jesteś w stanie przewidzieć tego co się będzie działo na rynkach finansowych w ciągu 2 lat, przewidujesz, że cena akcji COG będzie kilkaset procent wyższa niż obecnie. To bardzo ciekawe. Bardzo. COG zmieni profil działalności ? Zacznie wydobywać złoto ? Czy to te 20 mln PLN rocznych oszczędności spowoduje, że zaraz pojawi się popyt na dodatkowe 100 mln akcji ?
Nie wiem jakiej ekonomii się uczyłeś ale jeżeli wg ciebie dla akcjonariuszy i spółki obniżenie wartości nominalnej i wartości akcji z konwersji warrantów doprowadzi do zwiększenia wartości spółki to gratuluję.
PS. Kwestii wiary nie poruszałem w moim wpisie. Komentarz z twojej strony, małomiasteczkowy.