Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ile będą kosztować akcje Bomi po zatwierdzeniu układu?

jak sa fundy to tak to wyglada niestety i trzeba czekac az sie wysypia do konca.patrz az wysypia sie ci co maja to zrobic.dlatego tez stal sie to papier spekulacyjny.
jak myslisz dlaczego bomi nie jest plynne przy ponad 60mln akcji?
obecna kapitalizacja to ok 15 mln zl to malo.piszac o spekule to mam na mysli m.in obecnych akcjonariuszach bo jak inaczej nazwiesz idm? domem inwestycyjnym?a kto podbil papier na abm o ponad 100% majac niby pare procent?przykladow mozna mnozyc ale nie tylko ich mam na mysli.co nazywasz potencjalem dla spekuly?dla mnie to bomi na takie rzeczy ma potencjal.czym bardziej zleci tym wieksze zainteresowanie przyciagnie.a czy bedzie uklad uwazam ze jest duze prawdopodobienstwo.jednak cos robia to raz,sa chetni na emisje to dwa.
nie wierze ze ulica ma akcji za pare mln zl.ulica sypie wystraszona.nie wiem czy przypadkiem piatkowa akcja nie byla czescia jakiejs akcji w najblizszym czasie(dol lub gora)
pamietaj ze 5 wielkich fundow nie gra do 1 bramki a do 5.
oczywiscie moge sie mylic.spekuluje i pod to gram.
czy bomi przetrwa?nie wiem i juz powiedzialem nie jestem tutaj dlugoterminowo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.