Forum Forex +Dodaj wątek

Re: Do cottonfield

1. "Tak jak pisałem osądzasz innych i wkładasz w ich usta intencje, których nie mieli." - podaj przyklad
Gdy piszesz jakas ocene to podawaj fakt, na podstawie ktorego tak sadzisz - inaczej ta ocena jest bezpodstawna
2. Zauwaz ze to "ja" wyrzucal mnie z tego forum, wiec moja reakcja byla, zeby sobie poszedl na inny watek skoro chce czytac o forexie, zamiast pisac nic nie wnoszace do watku rzeczy - nie wyrzucam Go z forum, to On pisal zebym "zamilkla" - badz obiektywny
3. Ciekawa jestem jaki byl w takim razie Twoj zamysl przywolywania mojego starego watku, ktory byl/mial byc watkiem pozegnalnym jesli nie sugestia zaprzestania pisania tutaj ? Jakos innego zwiazku przyczynowo - skutkowego nie widze
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-o-zmianie-forum-i-nie-tylko,20324767.html - co w tym poscie innego popierasz, jesli Twoj post jest odniesieniem do mojego postu rozpoczynajcego watek ? (patrz "drzewko" postow)
4. Praca - po co w takim razie pisales na temat gdzie ludzie pracuja - czy w sluzbach publicznych czy nie ? Jaki byl cel ? Tak wlasnie zrozumialam cel tej czesci postu, ze sie zdradze z tym - nic w tym nie bylo "manipulatorskiego" z mojej strony
5. Ktore z moich stwierdzen bylo lecewazace Ciebie, ktory post ? Bo teraz juz nie wiem w koncu
6. Kantor - dokladnie pamietam ten post, bo na moje pytanie kto pyta dostalam odpowiedz "kanotorowiec", zrozumialam to wtedy, blednie zreszta, ze to osoba ktora prowadzi kantor, a jak prowadzacy kantor moze pytac o takie rzeczy na forum ? To jak prowadzi swoj biznes ? To niebywale po prostu i oznacza brak kompetencji dla prowadzenia takiego biznesu. No sorry - ale taki ktos niech szuka pomocy gdzie indziej, to on powinien byc ekspertem dla nas a nie szuka info wsrod "amatorow", albo niech zmieni biznes na inny skoro tego nie potrafi robic. Gdy zrozumialam swoja pomylke, ze nie chodzi o prowadzacego kantor tylko kupujacego w kantorze realna walute napisalam nastepny post, przeczytaj calosc
7. Ja w tv na tego rodzaju sformuowania widuje nerwowe reakcje, czasem nawet z wyjsciem ze studia, inna sprawa, ze tam rzadko kto dopuszcza sie takich okreslen
8. Fakty to nie czarny PR, Ciebie boli to, ze sie o nich mowi - tak to odbieram

Tym razem naprawde ostatni raz juz pisze - dobranoc i milych snow