Odpowiadając od końca. Ja nigdy nikogo z żadnego forum nie wyrzucałem i nigdy bym nie śmiał tego robić, więc nie wiem skąd taki pomysł. Tak jak pisałem osądzasz innych i wkładasz w ich usta intencje, których nie mieli. A po prostu warto pamiętać by nie sądzić innych swoją miarą.
Nikt Cię nie pyta, gdzie pracowałaś, czy pracujesz. Dlaczego stosujesz ten manipulatorski styl, odpowiadając na niezadane pytanie?
Od odpowiedzi nie wymiguję się, ale nie podchodzę do dyskusji na forum tak poważnie, żeby teraz przywoływać przykłady Twoich wypowiedzi. Ale jak chcesz to już podaję. Przed chwilą zasugerowałaś komuś, żeby opuścił ten wątek. A ta osoba ma prawo się wypowiedzieć tak samo jak Ty czy ja. Wcześniej pamiętasz swoje lekceważące odniesienie się do mojego postu, lub też jak potraktowałaś kogoś, kto się pytał o handel kantorowy. Jest trochę Twoich wypowiedzi nie dotyczących walut, zawierających już wspomnianą przeze mnie pozorną troskę, a faktyczną pogardę.
W telewizji słyszałem nie takie słowa, jak oderwanie od koryta i często był śmiech.
Moja ręka jest zawsze wyciągnięta na zgodę, ale nie rozumiem tego jako tolerowania czarnego PR.
Życzę powodzenia również i spokojnej nocy.