Forum Forex +Dodaj wątek

Re: Do cottonfield

Ty cały czas uzurpujesz sobie prawo do definiowania intencji innych ludzi i osądzania ich, za coś co akurat Tobie się nie podoba, a nie jest zdrożne. Zobacz na tych ludzi mianowanych, których cały czas oceniasz negatywnie próbując ich pokazać jako nieuków, bez doświadczenia. A ja cały czas twierdzę, że laureat fikcyjnego konkursu na stanowisko, nawet będąc na nim, nie musiał nabyć nowych kompetencji, bo skoro tak się tam dostał, to jego postawa nie rokuje. Poza tym, każda władza ma prawo otaczać się ludźmi, którym ufa i sam nigdy nie krytykowałem takich poczynań poprzednich ekip, chyba, że w kontekście zarzucania obecnej ekipie nepotyzmu, przywołuję tamte przykłady.

Idąc tropem Twojego pojmowania ironii, to chyba nie muszę nawet przytaczać przykładów, gdzie byłaś krzywdząca wobec innych, bo mając taką wrażliwość na ironię, można by pomyśleć, że i od siebie tego wymagasz. A tym czasem wystarczy poczytać Twoje posty tylko z dzisiaj, które są pełne ironii, dwuznaczności i pokazywania innych w takim świetle, żeby gorzej wypadli.

Większość tego co piszesz, nie nt rynku, jest tendencyjne i manipulatorskie. Cały czas poruszasz takie kwestie, które miałaby oczernić te opcje ktorych nie lubisz. A to przecież nieobiektywne. Widać wiele pogardy w Twoich słowach, choć nie pisanej wprost,bo zawsze ubierasz ją w pozorną troskę i ładne słowa, a pogarda to chyba coś znacznie gorszego niż ironia.

O oderwaniu od koryta nie pisałem wskazując nikogo konkretnie, ale tylko Ty masz z tym wielki problem, probując mi wmówić, że Ciebie konkretnie obraziłem. Każdy, kto przestaje pełnić funkcję kierowniczą jest, żartobliwie mówiąc oderwany od koryta. Posłuchaj trochę ile ironii jest na co dzień w programach publicystycznych, na ulicy, w pracy i nikt się tam nie obraża o takie błahe stwierdzenia.

Miej też na względzie, że inni również studiowali i mieli takie przedmioty jak protokół dyplomatyczny. Tak samo jak wielu innych również nigdy nie pracowało w służbach publicznych, a tylko w prywatnych firmach.

A co do porad zawodowych, o ile nie umiesz, albo nie chcesz odczytać mojego żartu, polecam dużo sportu, np rower, na dolegliwości natury emocjonalnej.