Myślę, że prokuratura będzie musiała sie przyjrzeć z urzędu.
Wydaje mi się, że jest tam jakaś zmowa i to od dawna, dlatego jest cisza w eterze.
Jak to w bananowej.
Zarząd od początku nie gra czysto. Tylko obiecanki, kłamstwa i oszustwa.
Właśnie spojrzałem w szklana kulę i co widzę w Piławie Górnej?
Górnicy w Piławie postawili się w czwartek i piątek i odmówili załadunku kruszywa i od razu znalazły się pieniadze na ich kontach bankowych.
Dostali kasę za marzec jeszcze w piątek, tak widziałem w szklanej kuli. Ciekawe jak im przelali kasę jeżeli komornicy siedzą na kontach spółki. Pewnie z jakiś zewnętrznych kont bankowych, albo odbiorca ładunku zapłacił im bezpośrednio. I tym powinna zająć się prokuratura, bo to nie jest czyste zagranie. Trzeba by ustaliś kto dokonał wpłat na konta pracowników, bo chyba jest jasne, że pieniądze nie wpłyneły od pracodawcy.
Kasy za luty nie dostali górnicy, a biurowi to czekają na kasę od stycznia ale ich Zarząd ma w poważaniu bo dziewczynki nie zajmują się produkcją to mogo sobie iść do domu.
W sumie nie stawiają sie i czekaja na księcia z bajki.
Fajnie mieć taka złotą kulę co?
Znalazła się też kasa na paliwo i dalej sprzątają kopalnie. Jak to widziałem w szklanej kuli, nadal mają setki tysięcy ton kruszywa w magazynach i będą to wywozić do samego końca, ile się da aby nowy właściciel nie dostał tego za friko.
CHŁOPIE Z MAZUR,
powiedz mi, jeżeli chcą sprzedać kopalnie to jak byłoby najlepiej to zrobić? I CZY AKCJONARIUSZE BĘDĄ COŚ Z TEGO MIELI? CZY NIE? CZY CAŁA KASA PÓJDZIE POD STOŁEM?
A ja będę dalej patrzał w szklaną kulę i jak coś zobaczę to powiem.
Tak więc oni nigdy nie grali czysto