Dnia 2016-03-24 o godz. 11:38 ~abc napisał(a):
> Dnia 2016-03-24 o godz. 11:24 ~wykres napisał(a):
> > Dnia 2016-03-24 o godz. 11:11 ~abc napisał(a):
>
> > > A co z pierwszą częścią mojej wypowiedzi? Przecież chodziło o to, że napisałeś, że nie są realizowane takie zakupy. Jednak są, prawda? Znów się wykręcasz. Przyczepiłeś się tylko do ostatniego zdania. ABC jest dystrybutorem. Firmy, które wygrywają kupują m in. w ABC.
> > Napiszę ci kolejny raz juz łopatologicznie: ogłoszone przetargi i realizowane zakupy nijak dla mnie JESZCZE nie mają związku z datą.
> > Dystrybutorów jest wielu i nie widzę powodu, by sądzić, ze akurat wybierają datę.
> > Podaj mi te firmy, które pod 500+ kupują w dacie, wtedy sprawa sie wyjaśni.
>
> Nie mogę podać. Jednak nie o to chodziło. Napisałeś, że ściemniam, że takie zakupy sprzętu IT są robione pod program 500 plus.
> Nawet tu nie potrafisz się przyznać, że pomyliłeś się.
> > Nie mam też problemu z przyznaniem się, ze w czymś pomyliłem się (już kilka razy tu innym przyznawałem rację lub przepraszałem, gdy rzecz okazała sie oczywista.)
> >
>
> Nie bądź uparty i to udowodnij :)
Ależ nie sprawy - twoja racja, mój spokój.
Jeśli z tego powodu masz nie spać po nocach, to sprawię ci tę przyjemność...
Przyznaję więc, że miałeś uzasadnione prawo do napisania, ze ruszają zakupy sprzętu IT są robione pod program 500 plus.
Ale nie uwazam, ze ma to już jakikolwiek konkretny i wymierny związek z datą.
Twój tamtejszy wpis uważam za zwykłe naganianie pod konfabulacyjną tezę, że od razu na tym data zarobi.