Dnia 2016-03-24 o godz. 11:11 ~abc napisał(a):
> Ja piszę dla nowych klientów. Od roku ABC Data jest stabilna i warto w nią wejść.
Ale wciąż po wolumenach i podbitkowym mieleniu walorem widać, że rynek uważa inaczej...
> Ci co kupowali na górce powyżej 4.20 ze względu na dywidendy krzywdy nie mają.
Ty tak uważasz. Nie wiesz, ilu takich jest ani co myślą. Konfabulujesz.
> kultura
piszę kulturalnie, nie uzywam wulgaryzmów, kpię lub ironizuję w ramach regulaminu,
a na czyjeś interpretacje nie mam wpływu...
> A co z pierwszą częścią mojej wypowiedzi? Przecież chodziło o to, że napisałeś, że nie są realizowane takie zakupy. Jednak są, prawda? Znów się wykręcasz. Przyczepiłeś się tylko do ostatniego zdania. ABC jest dystrybutorem. Firmy, które wygrywają kupują m in. w ABC.
Napiszę ci kolejny raz juz łopatologicznie: ogłoszone przetargi i realizowane zakupy nijak dla mnie JESZCZE nie mają związku z datą.
Dystrybutorów jest wielu i nie widzę powodu, by sądzić, ze akurat wybierają datę.
Podaj mi te firmy, które pod 500+ kupują w dacie, wtedy sprawa sie wyjaśni.
> W którymś wpisie cię obraziłem? Napisałem, że kłamiesz? Co z tobą się dzieje? Tak trudno się przyznać, że czegoś nie zrozumiałeś, pomyliłeś się. Trudno powiedzieć przepraszam? Lepiej odwrócić kota ogonem i udawać, że wszystko ok?
A czy ja napiałem, ze mnie obraziłeś?... Wiem, na jakim forum piszę i różnie tu o mnie pisali, piszą i będą pisać.
I nigdy nie oczekiwałem od kogokolwiek przeprosin ani ich nie żadałem.
czasem zdarzało się, ze moi interlokutorzy, którzy poczatkowo warczeli na mnie, potem już pisali bez agresji i merytorycznie oraz bez personalnych wycieczek... A zdarzało się, ze nawet z własnej woli przeprosili lub przyznawali mi rację (choć nie musieli tego pisać).
Nie mam więc z tym problemu jak ty, ze nerowowo reagujesz na słowo "ściemniasz".
Nie mam też problemu z przyznaniem się, ze w czymś pomyliłem się (już kilka razy tu innym przyznawałem rację lub przepraszałem, gdy rzecz okazała sie oczywista.)