Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,59 zł , zmiana od tamtej pory: -60,22%

Re: chińczycy wchodzą w datę ???

Dnia 2016-03-24 o godz. 10:46 ~wykres napisał(a):
> Dnia 2016-03-24 o godz. 10:31 ~abc napisał(a):
> > Dnia 2016-03-24 o godz. 10:13 ~wykres napisał(a):
> >
> > > Ja do tej pory to od 3 lat ja miałem rację..
> > Czy ja tu piszę od 3 lat? Chodzi przecież o ostatni okres. Znów się wykręcasz. Niech Ci będzie masz rację. Frajerzy nie sprzedali 2 czy 3 miesiące temu poniżej 3.20. Mogli pchnąć makulaturę...
>
> ty piszesz ze swojej perspektywy, a ja swojej

Ja piszę dla nowych klientów. Od roku ABC Data jest stabilna i warto w nią wejść. Ci co kupowali na górce powyżej 4.20 ze względu na dywidendy krzywdy nie mają.

> > > Nie widzę jednak tu powodu do przeprosin
> > > nie nazwałem cię kłamcą, ale napisałem, ze sciemniasz, czyli manipulujesz informacjami w sposób tendencyjny i wybiórczy
> > > pod swoje naganianie (czemu akurat sie nie dziwię)
> >
> > Dla mnie te nowe określania mijania się z prawdą, ściemniania itp znaczą to samo. Oskarżanie o kłamstwo.
> twoje interpretacje są twoje...
> i tyle twojego...
> jak przyłapię cię kłamstwie - to wprost napisze, że łżesz...
> wtedy nie będziesz miał watpliwośc, co mam na mysli
>

kultura

> > > zakupów zadnych w bezposrednim związku z 500+ nie wskazałeś chocby dlatego, ze ten program jeszcze nie ruszył i nie widzę nic, co tu miałoby związek z datą
> > > na razie to dla mnie naciągana teoryjka
> >
> > Podałem ci link do przetargu na sprzęt pod program 500 plus dla urzędników. To nie ma związku z programem 500 plus? Każda jednostka w kraju, która ma wypłacać kasę kupuję sprzęt. Brak słów.
> > Data w sprzedaży może mieć mniej więcej taki udział jaki ma ogólnie w rynku.

> No właśnie - "może mieć"...
> Jak podasz mi link, gdzie przetarg wygra data - wtedy przyznam ci rację i nawet (w tej kwestii) przeproszę.
> Dopiero wtedy.

A co z pierwszą częścią mojej wypowiedzi? Przecież chodziło o to, że napisałeś, że nie są realizowane takie zakupy. Jednak są, prawda? Znów się wykręcasz. Przyczepiłeś się tylko do ostatniego zdania. ABC jest dystrybutorem. Firmy, które wygrywają kupują m in. w ABC.

> > To zacznij rozmawiać w końcu po pańsku..
> Nie ma sprawy - wystarczy, ze podniesiesz poziom swych wypowiedzi...
>
W którymś wpisie cię obraziłem? Napisałem, że kłamiesz? Co z tobą się dzieje? Tak trudno się przyznać, że czegoś nie zrozumiałeś, pomyliłeś się. Trudno powiedzieć przepraszam? Lepiej odwrócić kota ogonem i udawać, że wszystko ok?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.