Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: ależ cisza.....

Dzień dobry,
Znowu postaram się krótko, bo czas nagli…..
co do Pańskich sugestii dotyczących „trybu kpk” — sprawa była konsultowana z prawnikiem. Mecenas jednoznacznie stwierdził, że na obecnym etapie brak jest podstaw dowodowych do złożenia zawiadomienia. I to zamyka temat Pańskich insynuacji o rzekomych „zaniedbaniach”.

I właśnie o to chodzi, Państwo po prostu biernie czekacie na wydarzenia, zamiast samemu poszukiwać materiałów, zainteresować tematem prasę etc. I z tego co pamiętam, zupełnie inne było tłumaczenie..

Każdy, kto uważa, że posiada materiał dowodowy, może działać samodzielnie — nie potrzeba do tego żadnych „zezwoleń”, pełnomocnictw ani pośrednictwa. Pańskie próby przypisywania mi obowiązków, których nigdy nie deklarowałem, są całkowicie bezpodstawne.

To poniżej, nie Pan to napisał?
Z pojedynczym akcjonariuszem nikt nie będzie prowadził żadnych rozmów bo jedna osoba nie ma ani siły prawnej, ani negocjacyjnej. Z Porozumieniem jest inaczej. PAE reprezentuje setki akcjonariuszy, działa formalnie, ma pełnomocnictwa, kancelarie i realny wpływ na przebieg spraw. Duży podmiot musi rozmawiać z dużym podmiotem. Dlatego PAE ma pozycję przy stole, a pojedynczy akcjonariusz nie zrzeszony tylko głos na forum gdyż to mu pozostało.

Po raz kolejny opiera Pan swoje wywody na założeniach dotyczących mojej osoby i rzekomych „stanowisk”, których nigdy nie zajmowałem. Odpowiadam wyłącznie za własne słowa, nie za petycje, artykuły prasowe ani interpretacje innych osób w tym Kemota.

No tego już  zupełnie nie rozumiem, najpierw wszystko jest na pana Kemota vide pana ostatnia wypowiedź, teraz odcina się Pan od swoich słów – gratuluję…….

Nie widzę sensu kontynuowania rozmowy, która zamiast faktów opiera się na insynuacjach i przypisywaniu cudzych intencji. Życzę Panu powodzenia w Pańskich działaniach, choć pozostaję sceptyczny co do ich realnych efektów. Z mojej strony to wszystko.

Ok, mam nadzieję, że tym razem z Pana strony było to już absolutnie wszystko bo już czwarty raz Pan to obiecuje…..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.