Dzień dobry,
Panie Maxiking, postaram się odpowiedzieć w Pana stylu, chociaż Pana nie przebiję – dobre wychowanie stoi mi na przeszkodzie, hehehe....
Skoro Pan sam złożył rezygnację (zgodnie ze swoją wyrywną natura..najpierw coś zrobic, a potem udawac myslenie). To tylko do siebie moze Pan miec pretensje, że nie wie co się dzieje w tym PAE...
Ale z czego taki wniosek, bo na pewno nie z moich wypowiedzi….pan również usiłuje mi wmówić, że potrzebuję PAE lub PAE ma coś do zaoferowania…. No tego po Panu się nie spodziewałem hehehe ?
Treść ugody jest TAJNA w tym sensie, że nawet jak ktoś uzyskał dostęp, nie ma prawa do jej rozpowszechniania.
Taaaaa… Ujawnienie, wykorzystanie lub pozyskanie informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa nie stanowi czynu nieuczciwej konkurencji, gdy nastąpiło w celu ochrony uzasadnionego interesu chronionego prawem, w ramach korzystania ze swobody wypowiedzi lub w celu ujawnienia nieprawidłowości, uchybienia, działania z naruszeniem prawa dla ochrony interesu publicznego (...) (Ustawa o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji z dnia 16 kwietnia 1993 r. (Dz.U. z 2022 r. poz. 1233 z późn.zm.))
więc w zasadzie z ostrożności ....nikt w PAE "jej nie zna" i "nigdy nie widział"Więc na tyle na ile "jej nie znamy", mogę tylko powiedzieć że "zapewne" jest to zbiór różnych dokumentów w których nie ma nic o podziale dywidendy w 2011 roku, ani tym bardziej dowodów na złodziejstwa szajki solorza...Przynajmniej tak przypuszczam....
To teraz taka leci „historia” i wytłumaczenie. Gratuluję wyobraźni. A więc znamy, a może nie znamy.. dzisiaj jestem kobietą, jutro mężczyzną…..Pocieszę Pana ..być może już niedługo wszyscy będą znali.....
Dokumenty o rzeczywistym podziale zysków PTC, nalezy szukać w spółkach zależnych do których przeniesiono aktywa PTC typu Anokymna, Argumenol i ich klonach i beneficjentach rzeczywistych.....czyli realnie tylko przez prokuraturę....oby nie cypryjską
Przecież to ja także pisałem na tym forum…. Teraz wszyscy zorientowani, w temacie, wiemy wszystko, jak najbardziej….hehehe…..
Reasumując.. Szanowny Panie Rachunku...
Proponujemy zeby Pan maksymalnie ograniczył swoje pier......(puszczanie gazów inaczej) na PAE..,a raczej skierował je na zygmunta solorza i jego beneficjentówWtedy nasza współpraca będzie bardziej efektywna i sensowna, a nawet będziemy Pana wspieraćbez czepiania się jesli nawet byłoby to (puszczanie gazów inaczej)...bez głębszego sensupozdrawiamy...
Szanowny Panie Maxiking ,
z kolei ja proponuję aby Państwo trzymali się z daleka od moich działań bo jeszcze coś spie……O swoim sukcesie lub porażce na pewno wszystkich poinformuję, zatem za wsparcie, współpracę i cokolwiek sobie Państwo jeszcze wymyślą.. podziękuję..
Niech zatem każdy zostanie ze swoimi gazami…wolę moje samotne gazy niż Państwa pier……..w stołek…Pozdrawiam serdecznie..