Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: ależ cisza.....

Dnia 2026-01-08 o godz. 19:33 ~rachunek napisał(a):
> Dzień dobry,
> naprawdę nie mam czasu, aby polemizować tutaj na forum, ale ze względu na pana Kemota którego jak już pisałem, szanuję za nieustępliwość, nieszablonowość w postępowaniu i ciągłe przypominanie o sprawie Elektrimu i który staje się tutaj jakimś „kozłem ofiarnym”:
> Na stronach PAE jest wielokrotnie jest stwierdzone, że „Treść ugody do dnia dzisiejszego jest tajna i nie została ujawniona” np. petycja skierowana do Premiera.
> Po drugie, jak już pisałem, swego czasu chciałem, aby PAE podjęło się tej sprawy w trybie kpk,
> Po trzecie, chce mi Pan wmówić, że przed wydrukiem artykułu, jak PAE dostało artykuł zapewne do autoryzacji, nie zwrócili Państwo uwagi, że znają Państwo treść ugody i pan Kemot mija się prawdą? W takim wypadku, gratuluję wprowadzenia w błąd opinii publicznej !!
> Po czwarte, jeśli znają Państwo /Pan treść ugody to dlaczego nie złożył Pana zawiadomienia o ppp jak już pisałem ? Czy w tej sprawie mam zgłosić się do PAE i pozyskać zezwolenie, jako jedynej organizacji mogącej reprezentować drobnych akcjonariuszy, jak Pan napisał w którymś poście, że „z jednym nikt nie będzie rozmawiał, a PAE ma pełnomocnictwa, kancelarie (jak jakbym nie miał) etc ? Państwa lekceważący stosunek do mniejszościowych akcjonariuszy nie będących w PAE jest irytujący…
> Po piąte, odpowiedź jest poniżej w kolejnym Pańskim poście….
==========================

Szanowny Panie Rabunek..
Proszę już nie młócić bez sensu tej słomy...
Skoro Pan sam złożył rezygnację (zgodnie ze swoją wyrywną natura..najpierw coś zrobic, a potem udawac myslenie)
To tylko do siebie moze Pan miec pretensje, że nie wie co się dzieje w tym PAE...
Treśc ugody jest TAJNA w tym sensie, że nawet jak ktoś uzyskał dostęp, nie ma prawa do jej rozpowszechniania
więc w zasadzie z ostrożności ....nikt w PAE "jej nie zna" i "nigdy nie widział"
Więc na tyle na ile "jej nie znamy", mogę tylko powiedziec że "zapewne" jest to zbiór róznych domumentów w których nie ma nic o podziale dywidendy w 2011 roku, ani tym bardziej dowodów na złodziejstwa szajki solorza...
Przynajmniej tak przypuszczam....
Dokumenty o rzeczywistym podziale zysków PTC, nalezy szukać w spółkach zaleznych do których przeniesiono aktywa PTC typu Anokymna, Argumenol i ich klonach i beneficjentach rzeczywistych.....czyli realnie tylko przez prokuraturę....oby nie cypryjską

Reasumując..
Szanowny Panie Rachunku...
Proponujemy zeby Pan maksymalnie ograniczył swoje pier......(puszczanie gazów inaczej) na PAE..
a raczej skierował je na zygmunta solorza i jego beneficjentów
Wtedy nasza współpraca będzie bardziej efektywna i sensowna, a nawet będziemy Pana wspierac
bez czepiania się jesli nawet byłoby to (puszczanie gazów inaczej)...bez głębszego sensu
pozdrawiamy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.