Czasami zdarzają Ci się bardzo trafne analizy ale czasami nie kumam skąd Ty bierzesz takie info. Piszesz strona nie działa to fakt. Prezes nie ma inwestora - skąd wiesz? Z czego wnosisz? Przeczytałem kilka raportów i on wyraźnie pisze, że inwestor postawił mu jakieś warunki żeby wejść. To co widzę wygląda mi na działania w tym kierunku. Po co robił by to wszystko? Kasę tracił? Chyba że on tak jak tu trolle insynuują chce tu wszystkich orżnąć i goli po 10-20 tysi dziennie a naiwni kupują. To jedyne wyjaśnienie twoich tez. Ale nie kupuję. Nie ma biznes planu? Gość ma kilka spółek siedzi w biznesie od kilkudziesięciu lat ma firmę na NC i udziały warte parę baniek i funkcjonuje wg Ciebie gorzej od studenta, który założył startup. To kompletnie nie dodaje. Więcej w tych tezach trollingu niż sensu. Nie mam pojęcia jak Ty funkcjonujesz raz piszesz bardzo ciekawe i sensowne analizy innym razem antypody. No ale tom nie moja sprawa. Owca już napisała że tu to normalne. Taka gra. No ja nie gram, kupię trochę i patrzę jak mi rośnie. Póki co nie dołożyłem do biznesu i jedyne co mnie męczy to to, że kupiłem za mało. No ale nie robię kółek (bo nie wiem jak) a Binary to w życiu nie wszystko.Liczę na to, że jeszcze uda mi się kupić zanim to wszystko ruszy na maxa.