Czesc. Owszem masz racje co do rynku . jednak co do firm , zwłaszcza małych to juz niestety trzeba miec dobrego nosa. Na StockWatch jest taki Gość o nicku Watch Dog , czytałem jego wywody i pisze on mniej wiecej tak: "Kiedy oceniam jakas firme to wchodze na jej strone interetowa i tam szukam dzialu informacji o firmie, jesli firma pisze o wygranych konkursach , tradycji itd. oznacza to ze jest skupiona na swoich dokonaniach , ze zyje w blasku ( lub cieniu chwały) . CO innego gdy w dzial O Firmie zawiera tresci jak - plany , strategia , misja itd , wtedy wiem ze firma jest nastawiona na rozwój". Zgodze sie z gosciem. Na stronie Polnej jest wariant A. Czy ona ma jakies plany rozwoju? Na czym polega ta jej perełkowatosc? Na tym ze dala sie wciagnac jak dziecko w spekulacje opcjami? Przosze powiedz mi , jestem ciekawy bo zaimponowalo mi w tej firmie to ze nie ma zadnych długów i jestem nia zaciekawiony, po za tym 30 % eksportu w branzy technologocznej w firmie z polskim tylko kapitałem jest ewenementem :). JEsli natomiast mówisz ze Polna ma sie rozwinac , to prosze powiedz mi jak.