• Re: punkt opłat Autor: ~kasjerxyz [83.3.204.*]
    Widze ze kolejny raz probujecie oczernic konkurencje - ale tym razem Wam sie to nie uda. Sledzicie ACC i jej dzialania - wiec dziwi mnie kilka rzeczy. Ja rowniez z nimi wspolpracuje i dopatrzylem sie kilka nieprawilowosci w waszej wypowiedz

1. Koszt przelewu przy ilosc podanej w poscie wynosi 20 gr plus 4 gr dla ACC - a wy piszecie 24gr plus 4 gr dla ACC

2. Piszecie ze placicie ok 170 zl abonamentu. W ACC to sie nazywa inaczej. TO WY NAZYWACIE TAKA OPLATE ABONAMENTEM I OPROCZ STALEJ KWOTY ABONAMENTOWEJ POBIERACIE DO 8 GR OD PRZELEWU

3. Niby skusili oferta bo gdzies na stronie bylo napisane ze maja kilka kredytow w swojej ofercie. A gdyby pisalo na calkowicie niezaleznej od nich stronie ze obiecuja gruszki na wierzbie - to byscie stali pod wierzba i czekali na nie??

4. "Albo tak żle stoją że idą na ilośc nie jakość albo lepszy wróbel w ręku niż z gołąb na dachu."
    Z tego co wiem to zdanie to tyczy sie w 100% was. Dla was ogromne znaczenie ma juz samo jajo wrobla. Poza tym - powino byc w garsci a nie w reku (co to wogole za slowo).

5. Piszecie brednie o kradziezy programu. Sad dokladnie stwierdzil ze jest to zupelnie inny program, oparty na zupelnie innych zalozeniach (wasz jest oparty na XML, co stawia was w slepym zaulku, gdyz nie potraficie dac sprawnego narzedzia do obslugi oplat osoba, ktore prowadza kila punktow; program ACC oparty jest na SQL - a wiec znacznie lepszy). Ale dla Was nie wazne sa wyroki sadu, bo i tak wiecie lepiej. A moze zaskarzycie sedziego, bo idac waszym tropem myslenia, to pewnie albo jest znajomym kogos z ACC, albo sam prowadzi punkt oplat

I OSTATNIA SPRAWA - MOZE SIE POCHWALICIE ILE KAZECIE CZEKAC LUDZIOM NA WLASNIE OPROGRAMOWANIE, A GDY ZACZYNAJA SIE WYCOFYWAC - PROPONUJECIE PROGRAM ZA SYMBOLICZNA ZLOTKWE??

Nie osmieszajcie samych siebie. Takie tandetne chwyty to stosujcie wsrod rownych sobie. Pospolstwo i tyle

Cytat ze stron MM:
    "Nasza dotychczasowa działalność zaowocowała współpracą z ponad 250 firmami, które założyły 334 punktów pośrednictwa finansowego."

A moze podacie aktualna ilosc punktow - a nie ilosc osob, ktore wam zaufaly, a potem tego zalowaly?
    Skoro tak idziecie w slady ACC i wmawiacie wszystkim ze wasz Bilon jest tym samym co ich Sezam - to moze rowniez zaczniecie podawac stan faktyczny co do ilosci punktow, a nie ilosc podpisanych umow.

I JESZCZE JEDNO LOSIU - SKORO TWIERDZISZ ZE JESTES Z ACC I JA OCZERNIASZ - NAPISZ O TYM NA FORUM ACCADI - PRZECIEZ SKORO JESTES JEDNYM Z NAS TO MASZ DOSTEP DO FORUM
    A GDY TO JUZ ZROBISZ - JA OBIECUJE UZYTKOWNIKOM TEGO FORUM ZE NAPISZE O TYM

Niech dowodem na to, ze LOS (coraz bardziej mam wrazenie ze ten nick nie jest przypadkowy ;) ) jest spoza ACC bedzie fakt, ze nikomu nie przedstawil swoich ALE, a jego celem jest tylko i wylacznie osmieszenie konkurencji, ktora juz od dawna ma wiekszy prestiz i zaufanie niz cala MM razem wzieta.
    I jeszcze jedno - odnosnie:

"Ja tez chcę 0,20 zł za przelew i nie będą płacił 0,04 od rachunku."

Doslownie - jak male dziecko.

Odnosnie moich zyczen: JA TEZ CHCE TRAFIC 6 W TOTKA I NIE BEDE PLACIL 2 ZL ZA KUPON

Gdyby znalazla sie jakas osoba umiejaca spelniac zyczenia - prosze o kontakt.

:):):):)
  • Re: punkt opłat Autor: ~GTA [87.206.162.*]
    A napisałeś o tym do Accadii ? albo przynajmniej na forum Accadii ? Odpowiedź na to pytanie będzie miała bardzo istotne znaczenie dla Twojej wiarygodności Łosiu. Dla mnie jest ona w tej chwili zerowa.
  • Re: punkt opłat Autor: ~bien [91.94.170.*]
    nie napisał, bo to łosoś
    ŁOSIU rodem z MM - kolejny dowod na to, ze probujesz tylko oczernic konkurencje zazdroszczac im sukcesu, jaki wam nie byl dany, a to glownie przez pazernosc.

Piszesz ze oplacasz kazda eFakture ktora otrzymasz od ACC. Uwazasz ze placisz duzo - bo 4 gr od kazdego przelewu.

A oto moja odpowiedz:
    1. Sami jako MM pobieracie nawet do 8 gr od przelewu,w zamian nie proponujac korzystnych warunkow wspolpracy z bankiem

2. Zamiast skierowac ta sprawe do odpowiedniej osoby - to piszesz bzdety na innych forach tylko i wylacznie po to, zeby odstraszyc potencjalnych klientow

3. I TUTAJ MIALEM NAJWIEKSZY UBAW - NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA ZE eFAKTURY OPIEWAJA SWOJA KWOTA NA JUZ ZAPLACONA PROWIZJE - I NIKT NICH NIE OPLACA PONOWNIE

Mimo to pozdrawiam zyczac w przyszlosci wiele zdrowia - glownie psychicznego. A moze ty jakis Holmes jestes?? Jesli tak to proponuje sie powaznie zastanowic, bo w moim odczuciu nie pasowalbys nawet na jego pomagiera - Watsona

:D:D:D
  • Re: punkt opłat Autor: ~Łoś [91.121.1.*]
    do kasjerxyz, GTA vel piotrowski i inne wcielenia.
    Otórz nie rób z ludzi idiotów. Jak mam udowodnić że mam wasz program i współpracuję. ...
    może tak... w konfiguracji mam zaszytą prowizję dla was w wysokości 4 gr. od przelewu. Czy tego chcę czy nie program sam generuje przelew do was na konto w LA LA. Tak samo z prowizją dla KPF Ac - na konto w IB.
    Pamiętam jak przyjechałeś na szkolenie i siałeś jadem na konkurencję. Wtedy myślełem że tak trzeba że oni tacy bee. Teraz wiem że jest inaczej.
    Np. ukryte kary za nie wykonanie okreslonego wolumenu przelewów w miesiącu. 150 zł na m-c to dużo dla kogoś kto nie wychodzi na tym do przodu. Ale dla was uzbiera się z kar dużo. A dlaczego tylu odeszło. Nie dajecie nic , a potem karzecie. Sam program to nie tylko gwarancja sukcesu. reklama dzwignią handlu. A tu nic. Dlaczego wszyscy boją się mówić... bo mają zakazy w umowach. Nie pokazywac programu, nie ujawniac informacji.. bo wielki brat czuwa.
    Pamiętam jak pokazywałeś mi te tandetne darmowe stronki porobione w necie na potwierdzenie waszej racji. Ale takie strony to każdy może zrobić jak ma interes by kogoś oczernić. Tak samo jak sugerowano tu na forum stronę PEPE że tam solidnie informuje o ofertach firm. Jakoś wam nie przeszkadzało że tam takie wyssane z palca ofery i usługi ma Acce. Pewnie sami zrobiliście tę stronę by ponaganiać klientów. Jam Łoś to fakt i kleję fakty po.
    A tak swoją drogą popleczniku Robercika, to wy LA LA to chyba nie wiecie że w ciągu 7 dni od przyjęcia wpłaty należy wystawić fakturę dla osoby wpłacajacej, wy zaś jak zwykle na bakier i z prawem i jak widać z prawdą też...
    piotrowski pamiętaj nie pluj na innych to inni też cię nie oplują.

może mam powypisywac poszczególne opcje z programu by udowodnić że to sezam. Może powklejać zapisy z forum acce (z tego co cenzoruje piotrowski i wycina jak nie po jego myśli), może mam powklejać twoje maile.
    A wiecie (wiesz) szkoda czasu. piotrowski i tak wszystko poprzekręca tak jak mu pasuje. Widzę ze tylko on tu siedzi i miesza.
  • Re: punkt opłat Autor: ~bien [87.96.30.*]
    Łososiu idź do Volkswagen banku, tam masz przelewy za darmo albo do MM dadzą ci program za darmo, skoro są tacy dobrzy. Nikt tu płakać po tobie nie będzie.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka-ulka [83.21.218.*]
    Witam Państwa. Nazywam się ostrowska. Jestem zdolna, elokwentna (kurde, co to znaczy?), mądra, zgrabna i powabna. Jestem uczciwa, nie obrzucam konkurencji błotem, nie knuję intryg. Jestem wzorem chodzących cnót. Mam dwoje dzieci, psa, grubasa i terapeutę na ulicy Słonecznej ale ostatnio się nie leczę i dlatego gadam głupoty. A jak przyjdzie do mnie mój komornik to was zje.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka1 [83.28.247.*]
    Witaj łosiu nie masz co się wysilać kiedyś próbowałam bronić MM jako żę współpracuję z nimi od 3 lat wtedy było 2 lata i spójrz co osiągnęłam mojego nicka używa się dla jaj i ośmieszania wszystkich i wszystkiego co się rusza i raczy wypowiedzieć się na tym forum gdyby musiał zapłacić za te chore bzdury nie było by go tutaj Pozdrawiam i nadal mówię że MM nie oszukała mnie w żadnym przypadku a oferta jaką oferuję w zamian za współpracę jest naprawdę imponująca
    POZDRAWIAM
  • Re: punkt opłat Autor: ~kasjerxyz [91.189.32.*]
    No to teraz gul skoczyl MM. Widze ze juz pisza byle co, wyssane tylko z palca - byle tylko pisac. Chociaz.... tak bylo chyba od dawna.
    Chyba jeszcze za malo macie problemow, skoro macie czas na pisanie takich pierdol. No coz... tonacy brzytwy sie chwyta... tylko ze skalczeyc sie latwo... brzytywa stara.. gangrena... amutancja tu i owdzie...

Co do Waszej wypowiedzi.
    Zarowno ja jak i GTA (nie znam go osobiscie, ale odmyslam sie po jego postach) nalezymy do ACC - to fakt niezaprzeczlny. Ale wystepujemy w swoim imieniu i zaden z nas nie jest zadnym poplecznikiem Roberta.
    Myslicie ze stosunki panujace u was panuja wszedzie??

"Otórz nie rób z ludzi idiotów. Jak mam udowodnić że mam wasz program i współpracuję. ... "

To dlaczego nie udowodnisz. Ja tez potrafie udowodnic wszystko... teleportacje, telekineze - ale wiesz co... nie chce mi sie

"w konfiguracji mam zaszytą prowizję dla was w wysokości 4 gr. od przelewu. Czy tego chcę czy nie program sam generuje przelew do was na konto w LA LA. Tak samo z prowizją dla KPF Ac - na konto w IB."

Otoz drogi nieudaczniku. Kolejny dowod na Twoje histeryczne brednie. Skladka na KPF ACC generowana jest tylko przez czlonkow KPF, ktorzy zaznaczyli taka opcje w programie. Ja sam jestem czlonkiem - i moze sie zdziwisz - ale mam podglad do historii konta... i jakos nie zauwazylem skladki od osoby,ktora nie przystapila do Konsorcjum. A z Konsorcjum nie jestes na pewno - bo znam wszystkich.

"Pamiętam jak przyjechałeś na szkolenie i siałeś jadem na konkurencję."

Jak na razie to wy siejecie jadem. Ale rozumiem - kazdy ma jakies hobby. Rzecz gustu. A o gustach sie nie dyskutuje. Posiadam dowody gdzie wasz jad dolecial... ale wiecie co... nie chce mi sie ich pisac...

"ukryte kary za nie wykonanie okreslonego wolumenu przelewów w miesiącu. 150 zł"

Pisales we wczesniejszym poscie ze placiles za program ponad 2tys PLN. Teraz piszesz ze masz w umowie jakies kary. Kolejna wtopa.
    Wyjasnienie dla osob zainteresowanych: jest zapis o karze w umowach, ale tylko dla osob, ktore dostaly program za darmo. Taki zapis ma zapobiegac wyludzeniom programu.

"A dlaczego tylu odeszło."

To juz ubaw po pachy. Od ACC?? To ile od Was odeszlo. Od ACC nie odchodza, gdyz podpisuja umowe wszyscy maja stawiane jasne i klarowne zasady wspolpracy. Nie to co u was.

"Pewnie sami zrobiliście tę stronę by ponaganiać klientów."

Jasne ze tak. I zdradze cos Wam w tajmenicy. franchising.info.pl tez jest napisany przez ACC, podobnie jak wszystkie portale i strony na ktorych pisano o punktach oplat. A niebawem ACC kupuje caly poratl onetu i wp. Ale prosze - nie mowcie o tym nikomu

"może mam powypisywac poszczególne opcje z programu by udowodnić że to sezam."

To dlaczego tego nie zrobisz. Nie potrafisz?? Zapewne tak.
    Mam propozycje - napisz jakie zmiany zaszly w ustawieniach konfiguracyjncyh z zakladce "Urzedy Skarbowe"

Czekam na odpowiedz. Mam nadzieje ze szybciej niz ostatnim razem.
    Szare komorki to boju, mala burza mozgu.. czekamy na kolejne posty ociekajace jadem.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka-ulka [83.21.218.*]
    Ja też współpracuję z MM. Mają super prowizje (super wysokie). Współpracuję z nimi od 1842 roku. Ula to najmilsza pani na świecie, szkoda tylko, że miła jest jedynie dla siebie. W umowie mam same groźby dotyczące naruszania umowy. MM naprawdę traktuje mnie jak Partnera (tylko nie wiem do czego)? Umowa z MM daje mi to, czego nie dają mi żadne inne umowy - jeszcze żadnej nocy nie przespałam spokojnie z obawy, że jak czegoś nie dotrzymam to groźby z umowy zostaną spełnione. Ludzie! Oni znowu zabili Cartmanna!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~ŁOŚ [82.103.133.*]
    piotrowski vel kasjerxyz vel GTA dowody?
    Oto fragment wyeksportowanego zapisu z pliku (mozliwy xml lub csv)wybrałem ten pierwszy bo łatwiej przekopiować

LA Lider Apartament
    Robert Żak
    ul. Chłopickiego 3
    35-210 Rzeszów
    37175012240000000005075866
    50.00
    0.00

Konsorcjum Posredników Finansowych
    ACCADIA

75168011050000300014669121
    25.00
    nie pisałem że płacę na KFP. ale jak raz sobie oznaczyłem to nie dało rady już cofnąć. wywaliłem cały program i prosiłem o nowe kody.
  • Re: punkt opłat Autor: ~łoś [166.70.207.*]
    mam powypisywać poszczególne opcje:
    ok
    menu główne: dane, operacje, kasa, zestawienia, narzędzia, pomoc (tylko z nazwy)

Dane/ użytkownicy, oddziały banków, Urzędy skarbowe, nadawcy, odbiorcy, instalacje, kody, teksty, przelewy konfiguracja KONIEC

Może co ma konfiguracja:
    Właściciel, prowizje, ustawienia, plik do banku, kalkulator, ścieżki, paragony Arka

W zakładce Prowizje i plik do banku mowa o opłacie sieciowej (tej z której nie wystawiacie w ciągu 7 dni od otrzymania kasy faktur a czekacie na koniec m-ca).

piotrowski powtórzę nie pluj na konkurencję ubierając moje i moich znajomych niezadowolenie ze współpracy z wami w ataki "ohydnej" konkurencji.
    Ja nie od nich. Szczerze mówiąc to co tu wypisujesz jest chore, to podszywanie się pod cudze nicki. Fuj

Ja mam program za 2500 ale znam takich co mają kary i płacą i płaczą. Sam potwierdzasz to co napisałem. Są kary, jak to nazwałeś zabezpieczenie przed wyłudzeniem programu. Prowizje też są inne.
    A swoją złością upewniłeś mnie co do autorstwa strony "PEPE". Lubisz sformowanie "umówmy się" to cię zawsze zdradza w wypowiedziach. Zatem nie współpracujesz a naganiasz kasjerxyz vel piotrowski. Acha nie zdradzę kim jestem, nie jestem tak głupi by dać się nękać. Nie będę też udowadniać że ziemia nie jest płaska.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ŁOŚ [217.162.231.*]
    do Murki1 nie obraź się ale ja nie bronię firmy z którą Ty współpracujesz tylko wyrażam opinie o firmie z którą ja współpracuję.
    Widzę że wszyscy czytacie między wierszami to czego nie ma, a piotrowski to aż książki dopisuje do jednego mojego zdania. Czytaj chłopie ze zrozumieniem tekstu a nie po łepkach. A jak masz problemy to idź na kurs dla dorosłych. to co ukończyłeś to za mało w twoim przypadku.
    :)
  • Re: punkt opłat Autor: ~GTA [87.206.162.*]
    A może napisz o tym na naszym forum ? Bo program Łosiu widziałeś, to się zgadza. Ale dostępu do forum jak widać nie masz. Może nie wpisuj się tylko powiedz nam tu jak jest podzielone. Jak to zrobisz ja będę wiedział że jesteś partnerem accadii. Jesli nie zrobisz będziemy wiedziec ze plujesz na accadie i to akurat na człowieka ktory najwiecej wszystkim nam pomaga.
    Łosiu - taki jestes madry??
    To swiadczy tylko o jednym - ze zdobyles kopie programu w sposob nielegalny. To co napisales nie swiadczy natomiast o tym, ze kiedykolwiek wspolpracowales z ACC. Dla mnie nie maja one najmniejszej wiarygodnosci.

Piszesz ze omylkowo zaznaczyles KPF - i musiales instalowac program od nowa proszac o nowe kody. Dla mnie jest to wiecej niz dzwine, gdyz... jest to niemozliwe. Reinstalacja programu nie powoduje odznaczenie KPF. Musialbys zrobic reinstalke Windowska. Kolejna wtopa.

Skoro tak lubisz sypac dowodami - napisz np. jakie mamy zakladki na forum oraz np. kilka z topicow. Ale nie napiszesz tlumaczac sie pewnie ze wiesz... ale nie powiesz.

Czekam na kolejne wymysly twojej wyobrazni
  • Re: punkt opłat Autor: ~los [79.66.118.*]
    przyznam że z tym wywaleniem programu to głupio zrobiłem, ale powiem innym jak bez kłopotu odłaczyć w sezamie opcję już zaznaczoną z kpf accadia.
    Z menu start opcja uruchom:
    wpisz regedit wyszukujesz HKEY_LOCAL_MACHINE POTEM SOFTWARE I FOLDER SEZAM W NIM ZAŚ KONFIGURACJA TAM JESTEŚ W DOMU znajdujesz składka kpf i zmieniasz z tak na nie. ODFAJKOWANE. PROGRAM NIC NIE NALICZA. Ale taki mądry to byłem już po. A myslisz piotrowski ze nie potrafie zrobić reinstalacji windowsa.
    widzisz musiałbym ci przesłac kopie dowodu, ksero nip, regon i wpis i jeszcze podanie ze zdjęciem abyś powiedział ze faktycznie współpracuje. A może i tak byś kręcił... nie dziękuję.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Pepe [212.2.99.*]
    Witam

Do ŁOŚ
    Proszę mnie nie łączyć z żadną firmą działającą na rynku opłat masowych. Od zawsze byłem i jestem "niezrzeszony".

Informacje zawarte na mojej stronie pochodzą od właścicieli tych firm lub widnieją na stronach firmowych (patrz: pierwsza linijka mojej strony). Nie udało mi się doprosić ani o wzór umowy, ani o wersję demonstracyjną programu aby móc je porównać i opisać plusy i minusy (wszyscy tłumaczyli się tajemnicą handlową). Przyjąłem więc, że przekazane dane są rzetelne, poparte profesjonalizmem i uczciwością właścicieli (tak pożądaną cechą w tej branży). Jeżeli jest inaczej - to nie moja wina ;-)
    Czekam na sygnały od użytkowników (i te dobre i te złe) - przedstawię je w zestawieniu.

Pepe
  • Re: punkt opłat Autor: ~rada [87.106.188.*]
    los Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > ale powiem innym jak bez kłopotu
    > odłaczyć w sezamie opcję już zaznaczoną z kpf
    > acc.
    > Z menu start opcja uruchom:
    > wpisz regedit wyszukujesz HKEY_LOCAL_MACHINE POTEM
    > SOFTWARE I FOLDER SEZAM W NIM ZAŚ KONFIGURACJA TAM
    > JESTEŚ W DOMU znajdujesz składka kpf i zmieniasz z
    > tak na nie. ODFAJKOWANE. PROGRAM NIC NIE NALICZA.
    >

to samo możecie zrobić z opcją 0,04 zł. macie wtedy wolny od opłat program. Idziecie do Banku np. Invest lub millemiun czy raifaisen i podpisują z wami umowę bez zagrażającego wam centralizacją pośrednika. Polecam IB bo sam korzystam.
    jak zablokowali tą opcję w kolejnych aktualziacjach sezama to musicie sie cofnąć do starszej wersji. jeszcze sprawdze jak jest to dam znać.
  • Re: punkt opłat Autor: ~komanek [83.21.218.*]
    I znowu zrobiło się tutaj fajnie!!! Ulla wzięła większą dawkę leków i się podnieciła. Pyszczy, piszczy i pluje ale na twoim miejscu to nie rzucał bym nazwiskami, bo Pan Piotrowski, kimkolwiek jest może się wkurzyć i podać cię do sądu. Jak już się przekonałaś, nie jesteś nietykalna. Ulcia... spłać długi, co??? Ciągną się po całej Polsce wszerz i wzdłuż i po co ci to?
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka1 [83.28.234.*]
    komanek posłuchaj się chłopie od 3 lat przepowiadasz MM koniec klapę plajtę i co ujadaj dalej a karawana idzie dalej
    Łosiu nie było moim celem wspomóc cię w walce o reklamę dla firmy MM nawt nie pomyślałam że mógłbyś ją chwalić chciałam tylko zwrócić uwagę co dzieję się na tym forum to walka z bardzo ograniczonymi wiatrakami
  • Re: punkt opłat Autor: ~komanek [83.21.248.*]
    Jejuuuuu!!! Ulciaaaa, jaka ty fajna jesteś!! Karawana idzie dalej ale jakie długi za sobą ciągnieeeee! Przez całą pustynię! Łot i popadli my w kałabanię ulciaaa! Popadli!
  • Re: punkt opłat Autor: ~kasjerxyz [91.189.32.*]
    Łosiu - to ze sie tego dowiedziales nie znaczy, ze masz ten program legalnie.
    Pewnie wasz informatyk sie nim bawil.
    Ciagle piszesz co potrafi program, co gdzie jest napisane i jak. Dla mnie to zaden dowod.
    Chcesz byc wiarygodny - napisz o forum ACC - jakie ma zakladki, jakie topici - a nie snujesz jakas dziwna propagande.
    Jestem pewny ze nie napiszesz - bo nie jestes z ACC i nie masz dostepu, a twoje tlumaczenia ze cisie nie chce sa dla mnie warte mniej niz zero.
    Tak myslalem ze skoncza wam sie pomysly na nowe oszczerstwa.
    Jakos do tej pory pol dnia nie minelo - a juz komentowaliscie ostatnie posty - a teraz jakos ciszej... i spokojniej jednoczesnie.
    W koncy chyba zrozumieliscie ze wyssane z palca przez was opinie nijak maja sie do rzeczywistosci.
    Rzecza ludzka jest bladzic... kwestia czasu jest kiedy to sie zrozumie
    Wy zrozumieliscie po bardzo dlugim okresie czasu - ale jednak wam sie udalo
    I jeszcze jedno.
    Wlasnie wszedlem sobie na strone MM sprawdzic czy podali ilosc przelewow za lipiec 07 - patrze... i wlasnym oczom nie wierze...
    Jeszcze pare dni temu podawali ze w czerwcu 07 mieli 402K przelewow - a teraz ta liczba podskoczyla im do ponad 434K :D:D
    To pewnie te poopozniane przelewy zostaly w koncu zrealizowane...
    albo....
    doliczyli swoje zalegle rachunki :D:D:D

Jak tak dalej pojdzie to za rok czasu beda obslugiwac 50% ogolnopolskiego rynku
  • Re: punkt opłat Autor: ~gosc [80.53.174.*]
    żal ściska bo macie mniej
  • Re: punkt opłat Autor: ~dobrze poinformowany [83.21.153.*]
    ...heh jakie 400K jak z invest banku dostają 8 tys zł prowizji. Kto wie co i jak ten sobie policzy. A info pewne.
  • Re: punkt opłat Autor: ~antek ciekawski [83.28.189.*]
    Wiadomo coś o dalszych losach złodzieja Biety z upadłego Grosika?
  • Re: punkt opłat Autor: ~tadzik ciekawski [83.21.228.*]
    Wiadomo coś o dalszych losach upadłego komana z Mielimmedia?
  • Re: punkt opłat Autor: ~sebek ciekawski [80.53.174.*]
    Wiadomo coś o ACCADI szału nie robia 348 punktow 326000 przelewow srednia jakies 936 SłABA MARKA CHYBA
  • Re: punkt opłat Autor: ~bozenabb [83.30.248.*]
    witam wszystkich:))

jestem zainteresowana otwarciem punktu opłacania rachunku...niestety nie mam najmniejszego pojęcia jak się za to zabrać:(
    może znajdzie sie ktoś tak miły i uprzejmy i udzieli mi jakiś niezbędnych informacji na ten temat...może np jakaś osoba która również prowadzi taka działalność ...
    mieszkam w średniej miejscowości i zastanawiam sie czy coś takiego będzie tu opłacalne ...poczytałam już troszkę opinii na forum i troszkę sie zaczęłam wahać bo wszystkie te opłaty licencyjne są spore...proszę o pomoc
    pozdrawiam i góry dziękuje
  • Re: punkt opłat Autor: ~kerim [83.23.12.*]
    Jak ktos jest zainteresowany otwarciem punktu oplat to zapraszam na http://www.punktyoplat.neostrada.pl jako jedyni w kraju zapewniamy zwrotna informacje banku o zrealizowanych platnosciach. Czas realizacji nie przekracza 24 godzin. Z wlasnych srodkow zapewniamy szybki przeplyw gotowki jeszcze zanim punkt wplaci utarg.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ziutas [81.99.67.*]
    Z tym "jedyni w kraju" tos sie chlopie chyba zagalopowal :) Zwrotna informacje z banku zapewnia... bank ;] A co najmniej dwie inne sieci oplat obsluguja import raportow realizacji transakcji z banku do swoich aplikacji.
  • Re: punkt opłat Autor: ~orzełek [83.31.123.*]
    no dobrze, załóżmy że mam odłożone kilka tysięcy, czy orientuje się ktoś czy mogę otworzytć taki punkt bez współpracy z innymi firmami (np wykonuję od razu przelewy z własnego konta, z zaznaczeniem danych klienta, a później wpłacam to co zarobiłam na swoje konto (niedaleko mam wpłatomat mojego banku). czy jest taka możliwość, czy też potrzebuję jakieś specjalne zezwolenia na prowadzenie tego rodzaju punktu? (w tej formie o której piszę)
  • Re: punkt opłat Autor: ~bbb [212.2.100.*]
    Zezwoleń nie potrzeba, ale zazwyczaj przelewy z konta internetowego są drogie, a jeżeli są bezpłatne, to bardzo ciężko wprowadza się większe ilości przelewów, jeszcze inny problem hasła jednorazowe.
    Umowy z firmą sieciową nie trzeba podpisywać, ale warto podpisać umowę z bankiem na realizację płatności masowych, wtedy przelewy są tańsze. Firmy, które oferują oprogramowanie do przyjmowania takich wpłat, zazwyczaj mają wynegocjowane w bankach niższe stawki dla swoich klientów, więc warto zainteresować się takim rozwiązaniem.

w razie czego służę pomocą, proszę napisać maila przez forum.
  • Re: punkt opłat Autor: ~obiektywny [91.189.32.*]
    Uciekaj jak najszybciej i jak najdalej. Forum IGPF od jakiegos czasu jest - nikt nie odpowiada na stawiane im zarzuty. Probuja jednak za wszelka cene dowiedziec sie kto ich oczernia.
    Sposob na ucieczke od nich jest - znajomy z tego skorzystal. Zapewne pamietasz pewne listy w ktorych przyznaja sie ze opoznienia wynikaja z ich winy i trwaja dlugo. Wykorzystaj to i nie czekaj az obudzisz sie z reka w nocniku
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [80.53.174.*]
    wpłaciłem w poniedziałek w okienku kasowym reklamują sie że przelew idzie 24 h minely juz 48 i na koncie nie widac ciekaw jestem kiedy dojda
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gilzeusz [84.10.218.*]
    Jestem związany z Okienkiem Kasowym prawie od chwili powstania firmy.
    Teraz boję się o swoje bezpieczeństwo, bo klienci od wielu tygodni (pomimo, że wszystkim podawałem zgodnie z regulaminem termin dwutygodniowy na rozpatrzenie reklamacji) nie mogą się doczekać na jakikolwiek sygnał ze strony firmy.
    Tak jakby nie można było do nich zadzwonić (numery telefonów są umieszczone na każdym druku reklamacyjnym) i powiedzieć, że muszą jeszcze poczekać, bo firma ma opóźnienia z ich rozpatrywaniem.
    Partnerzy zostali pozostawieni sami na pastwę sfrustrowanych (słusznie) klientów, którzy z dnia na dzień robią się coraz bardziej agresywni.
    Mają zablokowne telefony, karty kredytowe, wezwania do zapłaty itp., a jedyne czego można dowiedzieć się w biurze obsługi agencji (po kilku dniach dzwonienia, bo na maile nie odpowiadają już prawie wcale) to to, że za większość z opóźnionych reklamacji jeszcze się nie zabrali.
    Przelewy mają ogromne opóźnienia (włącznie z tzw. ekspresami), ale przedstawiciel zarządu firmy zwala w lokalnych mediach winę na "nieuczciwych partnerów".
    Zapomina jednak, że jeśli partner nie przeleje utargu z dnia na konto operatora to następnego ranka nie zacznie pracy.
    To proste rozwiązanie jest w tym wypadku papierkiem lakmusowym wskazującym kto tutaj naprawdę jest nieuczciwy.
    Takimi wypowiedziami operator rzuca partnerów na żer wściekłych klientów doskonale zdając sobie sprawę, że winę ponosi sam (w tym samym czasie kiedy oczerniano w mediach partnera w Białymstoku rozsyłano innym listy, w których Okienko Kasowe przyznaje się do łamania postanowień umowy partnerskiej).
    Czyli po cichu to nasza wina, ale publicznie Wasza.
    Pytam się gdzie tutaj profesjonalizm?
    Ja zamknąłem swój punkt i przemykam się bocznymi uliczkami osiedla.
    Nigdy w życiu się tak nie wstydziłem.
    Jest mi tym bardziej żal, że w przeszłości naprawdę dobrze się nam współpracowało.
    Jednak prawdziwych profesjonalistów nie poznaje się wtedy gdy jest dobrze, tylko wtedy gdy są kłopoty.
    Okienko Kasowe w mojej ocenie tego egzaminu nie zdało.
    Mimo wszystko życzę firmie powodzenia, bo jest to też w moim interesie.
    Może wtedy sąsiedzi mnie nie zlinczują...
  • Re: punkt opłat Autor: ~bbb [212.2.100.*]
    Zaczynałem swoją działalność w Grosiku jeszcze przed podziałem. Mnie przydzielili do Grosika, ale do podpisania nowej umowy nikogo zmusić Bieta nie mógł (zabrał mi za to moją prowizję). Z uwagą obserwowałem dalsze poczynania tej firmy.
    Ktoś kto wie jak kończył Grosik i obserwuje od czerwca wydarzenia z okienkiem, to już dawno odszedł z okienka. Teraz już wyraźnie widać, że historia się powtarza. Moim zdaniem jota w jotę - najpierw pierwsze opóźnienia, potem nowy system, potem szef mówi, że winny jest punkt, centrala przestaje odpowiadać na reklamacje. Grosik upadał identycznie.

Im więcej punktów zostanie w Okienku - tym głośniejszy będzie upadek. Pikanterii temu wszystkiemu dodaje fakt, że Prospol był członkiem Izby, która "gwarantowała" bezpieczeństwo oraz podobno jako jedyny posiadał ubezpieczenie od własnej działalności. Żeby było śmieszniej, to jeszcze w sierpniu izba chwaliła się, że będzie uczestniczyć w pracach ministerialnej grupy roboczej, która ma uregulować naszą działalność.

Cóż kolejna sieć, część tej sieci ma korzenie w Białymstoku (została tam jeszcze jedna), kładzie się w gruzach (bo jeszcze oficjalnie nie legła). Tak bardzo gadali na tych "niezależnych" i tych spoza jedynej właściwej izby.

Jak ktoś chce porozmawiać prywatnie to zapraszam na maila.
  • Re: punkt opłat Autor: ~wujek [85.89.183.*]
    wczesnie sie obudziliscie od dawna jest smród w tej firmie na ucieczke juz chyba za póżno wspólczuje i pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~ciekawy [83.9.170.*]
    I co dalej w tym okienku kasowym? Zlikwidowali opóźnienia czy też zamierzają zbankrutować jak grosik? Ma ktoś jakieś świeże niusy?
    Piszcie!
  • Re: punkt opłat Autor: ~pracownik okienka [87.105.72.*]
    jako pracownik okienka kasowego stwierdzam, że opóźnienia nadal są, w tej chwili nawet ekspresy dochodzą po 2, 3 dniach, nie wspominając już nic o przelewach zwykłych, które dochodzą po 2 tygodniach. Szczerze mówiąc, mam już tego serdecznie dosyć!! W tej chwili obsługuje tylko wpłaty ekspresowe, czekam 2 tygodnie (aby mniej więcej doszły wszystkie wpłaty zwykłe) i wypowiadam umowę tej firmie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie za późno...Innym też tak radzę...
    Wspomnę tylko o beznadziejnym kontakcie z tą firmą. Dodzwonienie się do nich graniczy z cudem, również nie odpowiadają na emaile. Czasami to wygląda wręcz groteskowo, ponieważ kiedy klient przychodzi z reklamacją, ja próbuje się dodzwonić do FIRMY, po mniej więcej 10 próbach klient pyta: "czy ta firma jeszcze istnieje?", sama się zastanawiam nad tym...Oby wytrzymała jeszcze tylko 2 tygodnie...
  • Re: punkt opłat Autor: ~martu5ka [83.28.147.*]
    tak ja już wiem, to stało się faktem Ostatnie wpłaty nie dotarły,popatrzcie tylko na stronę okienka kasowego
  • Re: punkt opłat Autor: ~wujek [85.89.183.*]
    dobra rada "pracowniku okienka" zanim wypowiesz umowę "OK" przestan przyjmować dla nich rachunki i powiedz ze wstrzymujesz do czasu rozpatrzenia wszystkich twoich reklamacji . Po rozwiązaniu umowy totalnie Cię oleją znam to z autopsji..:(
  • Re: punkt opłat Autor: ~bbb [83.13.125.*]
    Przechodziłem przez upadek grosika i wujek ma rację: przestań przyjmować wpłaty, a jeżeli nadal są klienci i koniecznie chcą płacić, to możesz z czystym sumieniem poszukać innego sposobu na ich obsługę. W żadnym wypadku nie przekazuj pieniędzy już do okienka - pogłębiasz w ten sposób swoją stratę. Im szybciej przerwiesz współpracę z okienkiem, tym większe szanse na uratowanie własnej działalności i odbudowanie zaufania. Kontroluj tylko które wpłaty są już zrealizowane.

Swoją drogą, to można spokojnie iść już do prokuratury z doniesieniem o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Zanim zrobią to Twoi klienci (to się przydarzyło akurat mojemu znajomemu w Grosiku).
  • Re: punkt opłat Autor: ~tępiciel nierzetelnych [83.28.246.*]
    Zna ktoś dalsze losy Biety i Taraszkiewicz? Posiedzieli na sankcji 3 miesiące i zostali wypuszczeni....
    Teraz następna firma idzie ich śladem jak wnioskuje z waszych postów.
  • Re: punkt opłat Autor: ~NIEZALEŻNI [83.7.158.*]
    Witam !!

Ze smutkiem czytam, wszystko co piszecie. Kolejny upadek jednego z wielkich, choć ja już dawno wiedziałem czym to się skończy znając jednego z zarządzających w tej firmie. Jeżeli ktoś z Was ma ochote przyłączyć sie do niezależnej od nikogo grupy obsługującej płatności masowe zapraszam do kontaktu. Ja taką grupę stworzyłem prawie 3 lata temu i każdy działa sobie niezależnie na własny rachunek, jednak przed bankiem nas obsługującym tworzymy jakby jedno ciało, dzięki czemu możemy negocjować bardzo dobre warunki prowizyjne na pułapie 0,22 zł Wszystkich zaintersowanych zapraszam do kontaktu (18) 35 21 300 w godz. 9.00 - 17.00 prosic o połączenie z właścicelem. Postaram się pomóc każdemu z ucziwych pośredników. Pozdrawiam JAREK
  • Re: punkt opłat Autor: ~obiektywny [212.244.57.*]
    Napisz kolego ile przycinasz na tej "swojej pomocy". Ja za przelewy płacę po 0,07 zł. Nie szukaj naiwnych wśród pokrzywdzonych. Wstydź się!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~ononon [78.88.125.*]
    Witajcie.
    Dowiedziałem się dzisiaj z 3 całkowicie niezależnych od siebie źródeł (NAPRAWDĘ PROSZĘ NIE TRAKTOWAĆ TEGO JAKO PLOTKI) że najprawdopodobniej w przeciągu najbliższych 2 tygodni zostanie ogłoszona upadłość OKIENKA.
    Czy wiecie coś bliżej na ten temat?
  • Re: punkt opłat Autor: ~abot [213.227.67.*]
    Witajcie.
    Wiadomosc jest druzgocaca. okienka ogłosiły już upadłosc, a płatności są nieregulowane od początku października - co najmniej. No to super...