Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

do kasjerxyz, GTA vel piotrowski i inne wcielenia.
Otórz nie rób z ludzi idiotów. Jak mam udowodnić że mam wasz program i współpracuję. ...
może tak... w konfiguracji mam zaszytą prowizję dla was w wysokości 4 gr. od przelewu. Czy tego chcę czy nie program sam generuje przelew do was na konto w LA LA. Tak samo z prowizją dla KPF Ac - na konto w IB.
Pamiętam jak przyjechałeś na szkolenie i siałeś jadem na konkurencję. Wtedy myślełem że tak trzeba że oni tacy bee. Teraz wiem że jest inaczej.
Np. ukryte kary za nie wykonanie okreslonego wolumenu przelewów w miesiącu. 150 zł na m-c to dużo dla kogoś kto nie wychodzi na tym do przodu. Ale dla was uzbiera się z kar dużo. A dlaczego tylu odeszło. Nie dajecie nic , a potem karzecie. Sam program to nie tylko gwarancja sukcesu. reklama dzwignią handlu. A tu nic. Dlaczego wszyscy boją się mówić... bo mają zakazy w umowach. Nie pokazywac programu, nie ujawniac informacji.. bo wielki brat czuwa.
Pamiętam jak pokazywałeś mi te tandetne darmowe stronki porobione w necie na potwierdzenie waszej racji. Ale takie strony to każdy może zrobić jak ma interes by kogoś oczernić. Tak samo jak sugerowano tu na forum stronę PEPE że tam solidnie informuje o ofertach firm. Jakoś wam nie przeszkadzało że tam takie wyssane z palca ofery i usługi ma Acce. Pewnie sami zrobiliście tę stronę by ponaganiać klientów. Jam Łoś to fakt i kleję fakty po.
A tak swoją drogą popleczniku Robercika, to wy LA LA to chyba nie wiecie że w ciągu 7 dni od przyjęcia wpłaty należy wystawić fakturę dla osoby wpłacajacej, wy zaś jak zwykle na bakier i z prawem i jak widać z prawdą też...
piotrowski pamiętaj nie pluj na innych to inni też cię nie oplują.

może mam powypisywac poszczególne opcje z programu by udowodnić że to sezam. Może powklejać zapisy z forum acce (z tego co cenzoruje piotrowski i wycina jak nie po jego myśli), może mam powklejać twoje maile.
A wiecie (wiesz) szkoda czasu. piotrowski i tak wszystko poprzekręca tak jak mu pasuje. Widzę ze tylko on tu siedzi i miesza.