Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

mam powypisywać poszczególne opcje:
ok
menu główne: dane, operacje, kasa, zestawienia, narzędzia, pomoc (tylko z nazwy)

Dane/ użytkownicy, oddziały banków, Urzędy skarbowe, nadawcy, odbiorcy, instalacje, kody, teksty, przelewy konfiguracja KONIEC

Może co ma konfiguracja:
Właściciel, prowizje, ustawienia, plik do banku, kalkulator, ścieżki, paragony Arka

W zakładce Prowizje i plik do banku mowa o opłacie sieciowej (tej z której nie wystawiacie w ciągu 7 dni od otrzymania kasy faktur a czekacie na koniec m-ca).

piotrowski powtórzę nie pluj na konkurencję ubierając moje i moich znajomych niezadowolenie ze współpracy z wami w ataki "ohydnej" konkurencji.
Ja nie od nich. Szczerze mówiąc to co tu wypisujesz jest chore, to podszywanie się pod cudze nicki. Fuj

Ja mam program za 2500 ale znam takich co mają kary i płacą i płaczą. Sam potwierdzasz to co napisałem. Są kary, jak to nazwałeś zabezpieczenie przed wyłudzeniem programu. Prowizje też są inne.
A swoją złością upewniłeś mnie co do autorstwa strony "PEPE". Lubisz sformowanie "umówmy się" to cię zawsze zdradza w wypowiedziach. Zatem nie współpracujesz a naganiasz kasjerxyz vel piotrowski. Acha nie zdradzę kim jestem, nie jestem tak głupi by dać się nękać. Nie będę też udowadniać że ziemia nie jest płaska.