Widze ze kolejny raz probujecie oczernic konkurencje - ale tym razem Wam sie to nie uda. Sledzicie ACC i jej dzialania - wiec dziwi mnie kilka rzeczy. Ja rowniez z nimi wspolpracuje i dopatrzylem sie kilka nieprawilowosci w waszej wypowiedz
1. Koszt przelewu przy ilosc podanej w poscie wynosi 20 gr plus 4 gr dla ACC - a wy piszecie 24gr plus 4 gr dla ACC
2. Piszecie ze placicie ok 170 zl abonamentu. W ACC to sie nazywa inaczej. TO WY NAZYWACIE TAKA OPLATE ABONAMENTEM I OPROCZ STALEJ KWOTY ABONAMENTOWEJ POBIERACIE DO 8 GR OD PRZELEWU
3. Niby skusili oferta bo gdzies na stronie bylo napisane ze maja kilka kredytow w swojej ofercie. A gdyby pisalo na calkowicie niezaleznej od nich stronie ze obiecuja gruszki na wierzbie - to byscie stali pod wierzba i czekali na nie??
4. "Albo tak żle stoją że idą na ilośc nie jakość albo lepszy wróbel w ręku niż z gołąb na dachu."
Z tego co wiem to zdanie to tyczy sie w 100% was. Dla was ogromne znaczenie ma juz samo jajo wrobla. Poza tym - powino byc w garsci a nie w reku (co to wogole za slowo).
5. Piszecie brednie o kradziezy programu. Sad dokladnie stwierdzil ze jest to zupelnie inny program, oparty na zupelnie innych zalozeniach (wasz jest oparty na XML, co stawia was w slepym zaulku, gdyz nie potraficie dac sprawnego narzedzia do obslugi oplat osoba, ktore prowadza kila punktow; program ACC oparty jest na SQL - a wiec znacznie lepszy). Ale dla Was nie wazne sa wyroki sadu, bo i tak wiecie lepiej. A moze zaskarzycie sedziego, bo idac waszym tropem myslenia, to pewnie albo jest znajomym kogos z ACC, albo sam prowadzi punkt oplat
I OSTATNIA SPRAWA - MOZE SIE POCHWALICIE ILE KAZECIE CZEKAC LUDZIOM NA WLASNIE OPROGRAMOWANIE, A GDY ZACZYNAJA SIE WYCOFYWAC - PROPONUJECIE PROGRAM ZA SYMBOLICZNA ZLOTKWE??
Nie osmieszajcie samych siebie. Takie tandetne chwyty to stosujcie wsrod rownych sobie. Pospolstwo i tyle
Cytat ze stron MM:
"Nasza dotychczasowa działalność zaowocowała współpracą z ponad 250 firmami, które założyły 334 punktów pośrednictwa finansowego."
A moze podacie aktualna ilosc punktow - a nie ilosc osob, ktore wam zaufaly, a potem tego zalowaly?
Skoro tak idziecie w slady ACC i wmawiacie wszystkim ze wasz Bilon jest tym samym co ich Sezam - to moze rowniez zaczniecie podawac stan faktyczny co do ilosci punktow, a nie ilosc podpisanych umow.
I JESZCZE JEDNO LOSIU - SKORO TWIERDZISZ ZE JESTES Z ACC I JA OCZERNIASZ - NAPISZ O TYM NA FORUM ACCADI - PRZECIEZ SKORO JESTES JEDNYM Z NAS TO MASZ DOSTEP DO FORUM
A GDY TO JUZ ZROBISZ - JA OBIECUJE UZYTKOWNIKOM TEGO FORUM ZE NAPISZE O TYM
Niech dowodem na to, ze LOS (coraz bardziej mam wrazenie ze ten nick nie jest przypadkowy ;) ) jest spoza ACC bedzie fakt, ze nikomu nie przedstawil swoich ALE, a jego celem jest tylko i wylacznie osmieszenie konkurencji, ktora juz od dawna ma wiekszy prestiz i zaufanie niz cala MM razem wzieta.