No to teraz gul skoczyl MM. Widze ze juz pisza byle co, wyssane tylko z palca - byle tylko pisac. Chociaz.... tak bylo chyba od dawna.
Chyba jeszcze za malo macie problemow, skoro macie czas na pisanie takich pierdol. No coz... tonacy brzytwy sie chwyta... tylko ze skalczeyc sie latwo... brzytywa stara.. gangrena... amutancja tu i owdzie...
Co do Waszej wypowiedzi.
Zarowno ja jak i GTA (nie znam go osobiscie, ale odmyslam sie po jego postach) nalezymy do ACC - to fakt niezaprzeczlny. Ale wystepujemy w swoim imieniu i zaden z nas nie jest zadnym poplecznikiem Roberta.
Myslicie ze stosunki panujace u was panuja wszedzie??
"Otórz nie rób z ludzi idiotów. Jak mam udowodnić że mam wasz program i współpracuję. ... "
To dlaczego nie udowodnisz. Ja tez potrafie udowodnic wszystko... teleportacje, telekineze - ale wiesz co... nie chce mi sie
"w konfiguracji mam zaszytą prowizję dla was w wysokości 4 gr. od przelewu. Czy tego chcę czy nie program sam generuje przelew do was na konto w LA LA. Tak samo z prowizją dla KPF Ac - na konto w IB."
Otoz drogi nieudaczniku. Kolejny dowod na Twoje histeryczne brednie. Skladka na KPF ACC generowana jest tylko przez czlonkow KPF, ktorzy zaznaczyli taka opcje w programie. Ja sam jestem czlonkiem - i moze sie zdziwisz - ale mam podglad do historii konta... i jakos nie zauwazylem skladki od osoby,ktora nie przystapila do Konsorcjum. A z Konsorcjum nie jestes na pewno - bo znam wszystkich.
"Pamiętam jak przyjechałeś na szkolenie i siałeś jadem na konkurencję."
Jak na razie to wy siejecie jadem. Ale rozumiem - kazdy ma jakies hobby. Rzecz gustu. A o gustach sie nie dyskutuje. Posiadam dowody gdzie wasz jad dolecial... ale wiecie co... nie chce mi sie ich pisac...
"ukryte kary za nie wykonanie okreslonego wolumenu przelewów w miesiącu. 150 zł"
Pisales we wczesniejszym poscie ze placiles za program ponad 2tys PLN. Teraz piszesz ze masz w umowie jakies kary. Kolejna wtopa.
Wyjasnienie dla osob zainteresowanych: jest zapis o karze w umowach, ale tylko dla osob, ktore dostaly program za darmo. Taki zapis ma zapobiegac wyludzeniom programu.
"A dlaczego tylu odeszło."
To juz ubaw po pachy. Od ACC?? To ile od Was odeszlo. Od ACC nie odchodza, gdyz podpisuja umowe wszyscy maja stawiane jasne i klarowne zasady wspolpracy. Nie to co u was.
"Pewnie sami zrobiliście tę stronę by ponaganiać klientów."
Jasne ze tak. I zdradze cos Wam w tajmenicy. franchising.info.pl tez jest napisany przez ACC, podobnie jak wszystkie portale i strony na ktorych pisano o punktach oplat. A niebawem ACC kupuje caly poratl onetu i wp. Ale prosze - nie mowcie o tym nikomu
"może mam powypisywac poszczególne opcje z programu by udowodnić że to sezam."
To dlaczego tego nie zrobisz. Nie potrafisz?? Zapewne tak.
Mam propozycje - napisz jakie zmiany zaszly w ustawieniach konfiguracyjncyh z zakladce "Urzedy Skarbowe"
Czekam na odpowiedz. Mam nadzieje ze szybciej niz ostatnim razem.
Szare komorki to boju, mala burza mozgu.. czekamy na kolejne posty ociekajace jadem.