- wpis dotyczy grupy Fortissio - [[ Informacja ze strony grupy: Fortissio jest marką Vie Finance A.E.P.E.Y. S.A., licencjonowane i regulowane przez HCMC (licencja nr 4/792 / 20.07.2017) i Generalny Rejestr Handlowy: 122000301000. 4, 28th Octovriou street, Maroussi 15124, Ateny, Grecja ]]
A teraz przypomnienie: - Fortissio działa niby legalnie, jednak licencja obowiązuje jedynie na terenie Grecji. - na swojej stronie internetowej mają: "Oświadczenie o zrzeczeniu się odpowiedzialności i ostrzeżenie o ryzyku" - mogą i oszukują każdego kto wpadnie "w ich ręce" - setki albo i obecnie tysiące osób zostało oszukanych, od kwot po 250 zł, po dziesiątki i setki tysięcy zł!
mają wiele stron internetowych, różne zakończenia, com, net, io, cc.
Obecnie wykryto, a tym samym od razu spieszę z ujawnieniem, nowych domen: fortissio-invest.net fortissio-invest.com
Czy kolejne kłamstwa, oszustwa, wyłudzenia będą też obowiązywać pod ww. stronami - nie wiem, nie znam też nikogo, kto taką wiedzę obecnie by posiadał. Jednak wiem, że do spraw prowadzonych przez różne prokuratury, informacja o nowych domenach, a tym samym, nowych możliwościach namierzenia tych oszustów, już wpłynęła.
Przypominam, że ostatnią ich najpopularniejszą stroną była: dash.fortissio-invest.com
Właścicielem domeny internetowej fortissio jest: Vie Finance A.E.P.E.Y. S.A., a to jest ich strona internetowa: https://www.viefinance.eu/
uważajcie bo okazuje się że Venturesxchange i Vexchange współpracuje z falcon-invest.org falcon-invest.co.uk falcon-invest. com falconinvest.org falconinvest.com falconinvest.co.uk Policja i KNF to potwierdzają, to samo forex oficjalna polska strona. Gdyby ktoś z nowych szukał rozwiązania to śmiało uderzające do kancelarii (696//718//446) - znają się na rzeczy, a ich kadra działała na rzecz największych w PL korporacji w tym PKO, Getin, czy kilka firm windykacyjnych
skopiowane z innej grupy, ale przyda się każdemu, kto z domu chce trochę zarobić - uważajcie !!
do niedawna istniała grupa oszustów: bostonconsultino.net okradli masę ludzi na setki tysięcy PLN
obecnie zmienili nazwę, jest to teraz thehutou.com
ta sama szata graficzna, te same regulaminy, wytyczne dotyczące zdobywania "dochodu". tak samo trzeba przejść kilkadziesiąt etapów by "zarobić", a po skończeniu ostatniego można dopiero wypłacić swoje fundusze - co się jeszcze nikomu nie udało.
To nowy sposób kradzieży bostonconsultino i thehutou mieli już wcześniej swoje platformy, jednak były one większe i nastawione na czerpanie większych dochodów, a tym samym generowanie większych strat o swoich ofiar.
Nie dajcie się nabrać na to kłamstwo i tych oszustów !!
niestety znam mycabinet.cap-group.co, możesz już pożegnać się z pieniędzmi, to są złodziejskie nasienia i nic ci nie oddadzą.
poszukaj prawników
cap-group.co
kolejne złodziejskie nasienia !! tools4deals.com - uważajcie na nich, razem z przyjacielem przepuściliśmy kasę z dwóch lat u nich, już piszą o nich na różnych grupach!
tools-4deals.com ten serwis to mega kaszana. Kto tu wpłacił kasę ten doskonale wie o czym mowie.. Pieniądze można wpłacić, a nawet i urosną tam, ale spróbujcie wypłacić. Zlecacie wypłatę, to ciągle jakieś nowe dopłaty, opłaty, skrytki bankowe, podatki, a pieniędzy nie ma i nie będzie!!! Bezczelni ukraińscy złodzieje jeszcze namawiają do zainstalowania programu do zdalnego przejęcia komputera. Chyba tylko po to żeby wyczyścić wam konto w banku! Potem zacząłem szukać, znalazlem grupe osob na jednym z forów. poszkodowanych. Dołączyłem i wtedy tak naprawdę zobaczylem w co ja się wpakowałem.. Widziałem tam tez namiar na kancelarie i się zgłosiłem, okazalo sie ze to jest na tyle szeroko zakrojone oszustwo ze sa wysyłane pozwy przynajmniej kilka razy w miesiącu.. Moja sprawa trwa już od 2 miesięcy, jestem już po przesłuchaniach w prokuraturze. Dla tych co nie maja jak sami znaleźć, zostawiam numer na kancelarie...696\;]'718\\[';446. Dzwońcie i się zgłaszajcie. Chyba najważniejsze pytanie, które sam sobie zadawalem i szukałem odpowiedzi, czy inni odzyskali, i okazuje się że tak. Sporo osób dalej czeka na wszystki swoje pieniądze, ale wypłaty są comiesięczne, bo skala oszustwa i kwoty które ci oszuści kradną od pojedynczych osób, bo aż głowa boli. Nie dawajcie się wrabiać w te nieprawdziwe i wyssane z palca opłaty, nie wierzcie w to co o sobie opowiadają, w to co od nich usłyszycie, bo wszystko to kłamstwo i mydlenie oczu, a tylko po to by kolejne pieniadze od was / nas wyłudzić, albo nasze dane osobowe. Oni nie poprzestają na kradzeniu pieniędzy, kradną też naszą tożsamość, robią syf na nasze dane w bankach, biorą na nas chwilówki, na nazwisko, pesel itp. Tego tak dużo jest, że ciężko ogarnąć, jak można przez tyle lat robić coś takiego .... mój numer konta gdzie miałem zdeponowane pieniądze: id: 6454388 i drugie konto id: 6454392 Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry, nie jesteście sami.
teraz coś takiego mi jeszcze wyskoczyło na face booku
mbf-limited.com
sprawdziłam i to kolejne oszustwo, uważajcie i nie inwestujcie tam nawet grosza!
www.scamdoc.com/view/1563716
mała przypominajka. Uważajcie na giełdy inwestycyjne, giełdy forex gdzie dają wam możliwość szybkiego zysku, w większości to scam, gdzie potworzone są sztuczne platformy do handlu, albo są to clony realnie istniejących tworów finansowych, pod które oszuści się podszywają.
mbf-limited.com oraz user.mbf-limited.one globalinwest.com z adresem 22 Kildare Street, Dublin 2, Irlandia do tego jeszcze Limitrex, B&B Profit, Spotchains, cfd.golditrade.capital no i jeszcze cfd.xbto.ltd Wielu porównuje, że to są ci sami co CBS Market, albo United Trade. Oczywiście prym dalej wiodą: IRStrategies i Coinmarketcap. A na koniec Capital-grup, ultra vest i Vest invest i egfrex.com
Tak, zgadza się, przystąpiłam do "Zarabiaj z AI" firmy reklamującej się pod nazwą FBS Consulting, broker tzw. "doradca", Michał Oller, okazał się oszustem, upominam się zwrot środków, ale bez skutecznie, nie mam wyjścia, więc składam doniesienie na Policję...
na fbsscounsulting.com wpłaciłem sumę wartości małego majątku, ponad 2oo.ooo,oo zł oszczędności z ostatnich 4 lat życia, no i chyba tak jak u ciebie, nic nie udało się wyplacić, po opłaceniu podatku okazało się, tak czy siak, że nadal nie będzie wypłaty, bo pismo z aml posądza mnie o mozliwosc udziało w czynnościach związanych z obracaniem pieniedzy pochodzących z kradziezy, tłumaczenie na nic się zdały, sama wpłata też nie pomogła. zapłaciłem tą kwotę, okazało się to nie wystarczające, w między czasu pieniądze wróciły na platformę i niby zarobiły kolejne kwoty, a od tego znów zażądali kolejnego podatku, no tu już przegieli, zacząłem szukać info, czytać, skontaktowałem się z jednym z polskich brokerów, który wiem że działa legalnie, wyjaśnił mi na czym polegało oszustwo, później to skonsultowałem z prawnikiem (696\\718//446 jego kontakt jakby ci się przydał, a swoją drogą polecam, bo okazał się jednym z lepszych w sprawach oszustów internetowych i platform), a i prawnik też potwierdził formę oszustwa, ostrzegł mnie też o konsekwencjach kontaktu z tymi ludźmi z z fbsscounsulting no i teraz od tygodnia mam już zgłoszoną sprawę do organów ścigania. nie jestem w stanie ci powiedzieć ile to potrwa, ale na pewno nie krótko, przynajmniej do początku nowego roku, jednak nawet gdyby tyle miało to trwać, to nie odpuszczę, no na pewno nie !!! masa pieniędzy, masa wyrzeczeń, nie pozwolę by ci ze wschodu (nie chcę używać wulgaryzmów) bogacili się na mnie , na mojej stracie i na moich ciężko zarobionych pieniądzach !!!
w spraw fbsscounsulting.com też się zgłosiłem do kancelarii o której pisałeś, w poniedziałek 29 kwietnia rusza moja sprawa ,
kwota stracona 40tyś euro
mój analityk - Maciej Antkowiak
zarejestrowany byłem od stycznia
Cześć, czy masz może link do artykułu, z którego do nich trafiłaś? U mnie sprawa podobna, zbieram wszystkie możliwe informacje jakie się da. U mnie sprawa już w prokuraturze. Wszelkie nazwiska, numeru telefonów numery z WhatsApp cokolwiek będzie na wagę złota. Dziękuję
Dzień dobry, szukam ludzi oszukanych fbs. Ja również dałem się nabrać. Chciałbym wymienić doświadczenia na temat postępów sprawy zgłoszonej na policję oraz współpraca z kancelariami.
mnie policja zwodziła ponad 5 miesięcy, że niby coś robią, a później znalazłam kopertę w skrzynce na listy z pisemkiem, że umarzają sprawę, ze nie mogą wykryć sprawców, a twierdzili jak wydzwaniałam, że działają, że są na dobrej drodze. to nieudacznicy - takie mam z nimi doświadczenie, tyle też o nich mogę powiedzieć.
teraz mam sprawę w toku od lutego, gdzie czekałam długo na sygnaturę, później jeszcze na przesłuchanie, ale udało się prokuraturze póki co doprowadzić do zabezpieczenia kont bankowych, gdzie w polsce posyłałam pieniądze, okazuje się, że są tam nadal pieniadze, które przesłałam - jasne, to tylko część z tego co mi ukradło fbscon..., ale i tak kilkadziesiąt tysięcy jest zabezpieczone, na razie dostałam z tych pieniędzy jeden przelew, no razie kancelaria zrobiła 300% więcej niż policja przez wszystkie miesiące kiedy mnie okłamywali.
korzystamy z męzem z kancelari ahora, z oddziałem w trójmieście, tu na forum ją polecano. jak szukasz kogoś kto mógłby ci też doradzić czy pomóc, to śmiało polecimy
Ja zostałam uprzedziła, że sprawa może zostać ułożona, więc raczej pieniądze stracone. Kosztowało mnie to wszystko dużo zdrowia, ale co się zrobi jak człowiek po prostu jest naiwny. Prawnika nie ma sensu brać bo w prokuraturze jak ich znajdą i tak wszystko idzie zbiorowo jak ich znajdą. Ostatnio po blockchainie trafiłam, że środki, które im przelałam zostały wpłacone na giełdę, ale tak szybko jak wpłynęły tak szybko wypłynęły. Trzeba liczyć na szczęście bo nic więcej się nie zrobi, a pieniądze niestety przeznaczyć na straty. Podobno były przypadki, że nawet po umożeniu parę lat sprawa była wznawiana bo kogoś znaleźli. Proces ten trwa, ale należy wierzyć, że zostało zrobione wszystko co się dało :)
11 tysięcy mi ukradli na mobile.mbit-eth.cc wcześniej mieli tą stronę m.bit-ex.vip , ale niby przenieśli serwer czy coś, bo bezpieczniej, nie wiem w sumie, nie orientuję się, ale kontaktowałem się już z policją i prawnikami, to scam, uważajcie na nich
Witam, jak zakończyła się sprawa?
Bo ja zainwestowałam na mbit-eth.org i teraz mam też problemy z wypłatą pieniędzy. Ciągle dołączają jakieś opłaty do zapłaty i blokują pieniądze. Czy udało się komuś już wypłacić z mbit-eth.org?
mysle że inwestowałam na tej samej platformie, albo na tyc samych trafiliśmy. miałam stronę mobile.mbit-eth.org oczywiście znalazłam to w jakimś wpisie na fejsie i teraz mam za swoje. nie porzebnnie zaufałam dla jakiegoś faceta co to niby broker. nie mogłam środków wypłacić i robiłam przelewy na jakieś opłąty iuwierzytelniające i w koncu wyciagneli ode mnie scan dowodu. probowali wziac na msnie kredyt nawet . to chyba dlatego stwierdzilam ze nie zostawie tego, bo poznidej moze mi sie to czkawka odbić. dlatego zglosilam to i mam sprawe procesowana, tez chce swoje pieniadze odzyskać dltaego nie odpuszczam. znalazlam nawet kancelarie, ktora ogarnia takie sprawy. jak chcesz to masz numer503,do122mecenas208
Oszusci, stracone 5000€, zero kontaktu z nimi. globinc.com znika, nikt się nie kontaktuję. Twierdzą że pieniądze są na moim koncie bankowym, gdzie ich nie ma. I jeszcze mają czelność dzwonić i wmawiać ze je dostałam. Cała moja sprawa z globinc.com / my.globinc.ai już PV u prokuratora. IP dużo informacji ujawnia a bramki telefonów można złamać. Poza tym rozprowadzać info o nich po całej Polsce i Europie. Nie mają ani licencji FCA, ani nie są zarejestrowani przy FSCS. Wszystkie ich papiery to jeden wielki scam Dostałem od znajomego telefon do jednych z najlepszych prawników zajmujących się odzyskiwaniem pieniędzy Prawniczki dosłownie uratowały mi nie tylko portfel i godność... Zostawiam do nich nr 503po122,,196 i cieszcie się bo jest tak cenny że sam powinienem brać forse za udostępnienie go Kancelaria ma wieloletnie doswiadczenie w walce z fałszywymi brokerami więc ci oszusci boją się ich jak ognia.
jeśli pytasz o ten chłam fbsscounsulting.com czy to trade.fbsscounsulting.com
to tak, działałm z nimi w październiku i listopadzie, przez dwa miesiące wciskali mi kit że zarabiam masę pieniędzy, i tak dałam się oszukać na grubo ponad sześćdziesiąt tysięcy !!!!!!! dałam się wrobić miesiąc po tym jak w ogóle powstali, co się okazało dopiero w toku śledztwa, no to jeśli planujesz działać na forexie to zdecydowanie odradzam tą stronę, bo to banda ukraincow i bialoruskich obywateli ktorzy ledwo mówią po polsku a okradają na potęgę !! z resztą o nich teraz już dużo piszą inni oszukani na różnych forach !!!
hejka, piszę kolejny raz o nich bo nie ma znaczenia czy to dash.trust-wave.online czy strategy-capital.online, nie wiem czy ktoś zna, czy ktoś słyszał, niestety zacząłem grę z nimi żeby trochę zarobić, no i okazało się że się nie da!! Znaczy niby da się, bo na ich stronie zarobiłem masę pieniędzy, przy wkładzie własnym ponad 80tysięcyPLN zrobiliśmy obrotów na ponad 240tysi, no ale na tym by się ta dobra passa skończyła. wszystko zostało na ich stronie, czy platformie jak się nazywają. okazało się że dash.trust-wave.online, czy jak się naprawdę nazywają Strategy Capital Limited z główną stroną strategy-capital.online, że oni operują naszym wkładem, naszymi pieniędzmi, ale nie żeby je podwoić potroić czy pomnożyć, ale żeby je zabrać i to w całości !! tak właśnie ze mną zrobili. skroili mnie jeszcze na rzekomą prowizję dla mojego maklera, Adama S., no i na ten nieszczęsny podatek, który potwierdziło niby aml korespondencją mailową, ale tak samo jak trust-wave.online czy strategy-capital.online, tak samo cały mail z aml to był fake, bo jedni są grupą jak się okazuje działającą wiele lat i zabierającą pieniądze każdemu naiwnemu kto się zdecyduje z nimi uczyć, grać i próbować zarabiać, tak samo stało się z tym mailem, podali się za aml, stworzyli sobie maila z ich nazwą i się pod nich po prostu podszyli. no więc strata !!! ale walczę, nie poddaję się, razem z nastoma osobami w ubiegłym roku zaczęliśmy sprawę w sądzie, czekamy na wyniki !!
swoją drogą, to właśnie tu na forum znalazłem kancelarię z której korzystam od kilku miesięcy, prawnicy - jak ktoś napisał - mocno zaangażowani, da się to odczuć, ilość ich działań, czas poświęcony na sprawę, czy w sumie sprawy bo mają ich wiele, naprawdę na szóstkę z plusem
Grupa FBS Counsulting z domenami internetowymi fbscounsulting.com oraz trade.fbsscounsulting.com, jest podmiotem zgłoszonym przez komisje finansowe Państw Europejskich, jako twór działający nielegalnie, bez uprawnień, zezwoleń i rejestrów.
Obecnie przeciwko firmie FBS toczą się postępowania z urzędu, jak i dla osób fizycznych / konsumentów z indywidualnych wniosków i zawiadomień do organów ścigania.
Grupa występuje pod trzeba adresami znanymi oraz podawanymi w ich dokumentacji: 02-390 Warszawa, Polska, Potamos Germasogeias, Limassol oraz 89 Vasileos Georgiou A' Flat 101, Limassol.
Osoby zainteresowane pozyskaniem szczegółowych informacji o działalności grupy FBS Counsulting jak i w celu uzyskania wsparcia prawnego zapraszamy do kontaktu z poradnią prawną pod numerem: 696 - 718 - 446.
Numer dostępny jest w dniu robocze od godziny: 9:00 do godziny 14:00.
A mnie niestety wydaje się że wasza "kancelaria" to kolejne miejsca które służy do naciągnięcia ludzi. Przeglądając waszą stronę oraz dane jest mnóstwo nie jasności i nie trzyma się to kupy. Pozytywne komentarze wręcz namawiające na korzystanie z waszych usług podejrzewam że kupione. Radził bym uważać ludzie które przeczytają na tym forum dziesiątki pozytywnych komentarzy
ale masz zaje*biste wnioski, tylko nie wiadomo skąd wyciągnięte.
ostatni raz na stronie ahory byłem w ubiegłym roku kiedy zlecałem im sprawę bo mnie oszukała firma Capital Group LTD z niedziałającą już platformą cap-group.co. strona jak strona, jest info gdzie są, dane rejestrowe kancelarii i namiary. co więcej miałoby by być. i tak mają więcej niż większość prawników, którzy kończą na wizytówce w panoramie firm.
co do niejasności, też w sumie nie bardzo wiem o co chodzi. mnie reprezentują od samego początku dwie radczynie, od pierwszego dnia kiedy podpisałem pełnomocnictwo. choć długo - nie powiem, trwało nim prokurator nadał sygnaturę, to została nadana, trwało to od listopada do samego początku lutego tego roku. w między czasie udało się zabezpieczyć konta bankowe osób na które wysyłałem przelewy, z dwóch kont na trzy dostałem zwrot kasy, a sprawa nadal jest w toku. też prokurator przesłał akt oskarżenia do sądu.
u mnie wszystko na tip top było.
---- jak dla mnie, ten wpis śmierdzi konkurencją, albo nie daj boż*** - któryś ze scamerskich brokerów to napisał ---
poza tym, co ty chcesz w ogóle od prawników. oni mają reprezentować przed organami ścigania, reagować na zmiany które są w trakcie postępowania, ale prawnicy i radcy nie są policjantami i policjantkami, nie są prokuratorami, to nie oni prowadzą śledztwa, dochodzenia itp.
Ok, podpowiem Wam co zrobić żebyście byli bardziej wiarygodni. Numer na stronie jest niedostępny, w internecie krąży kilka innych numerów pod którymi można się skontaktować z ta kancelaria. NIP, regon nie spójny w różnych miejscach. Brak wizytówki google, gdzie każdy może wystawić niezależna opinie. Pod adresem biura funkcjonuje kilka różnych działalności ale żadna z nich to nie kancelaria o nazwie Ahora. Ciekawostką jest że jedna z firm pod tym adresem zajmuje się wynajmem biura na godziny oraz udostępnianiem adresu na siedzibę firmy w prestiżowych lokalizacjach. Ja Ciebie nie osądzam czy jesteś dziwny czy nie, dlatego daruj sobie komentarze na mój temat. Ale pewnie masz płacone od każdego pozytywnego komentarza na temat ahora, prawda ?.
Firma Ahora z siedzibą w Trójmieście, była weryfikowana i sprawdzana. Jest to przedsiębiorstwo legalnie zarejestrowane. Siedziba została potwierdzona, działalność jest wykonywana pod wskazanym adresem. Firma również znajduje się na białej liście podatników VAT. Wobec przedsiębiorstwa nigdy nie zgłoszono skarg, zawiadomień. Również nie toczą się żadne postępowania prawne, ani wyjaśniające. Firma Ahora dysponuje jednym numerem NIP, jak i Regon - (są inne przedsiębiorstwa w tym spółki prawa handlowego, które również w swojej nazwie posiadają słowo "ahora" - jednak nie są to powiązane przedsiębiorstwa). Również odniesiemy się do numerów telefonów - tak, potwierdzamy, firma Ahora dysponuje wieloma numerami telefonów. Jednak, wszystkie które są "dostępne w internecie" - również są aktywne i jest możliwość nawiązania połączenia. Tutaj, należy wspomnieć, iż firma Ahora nie jest CallCenter, a tym samym, pracownicy firmy nie muszą odebrać każdego połączenia - proszę mieć to na uwadze, przy recenzowaniu przedsiębiorstwa. Polecamy osobą, które nie mogą nawiązać kontaktu telefonicznego, aby spróbowały przesłać do przedsiębiorstwa wiadomość e-mail. Adres krzynki pocztowej został również przez firmę udostępniony. Jest również dostępny formularz zgłoszeniowy.
18.06.2024 Ostrzeżenia finansowe z Hiszpanii CNMV i Wielkiej Brytanii FCA - Czerwiec 2024 #2
Capitalmgm II Fame Traders II Globe Fx II Protrade24 II Smart Limited Group / Tradingero II Aifmd II Assetivax II Safeminingtec II Pergtrade II C-invest Limited / King Coins II Virtual Asset Ventures II Fundminersfx II Fxst Token / Wealth Wise Way Finder II Cryptoroid II Crypto Hash II Cryptohash ltd / Dav 247 Cryptofx Trade II dav247cryptofxtrade com II Bit Funds Options II Bitfundsoptions org / Castletnt II Castle Tnt II castle tnt com II Ericotrades II Mega-capitals org / Dynamic Income II Ovalefxcryptomarkets II Litebase Minners II Polkadot Scheme Inc / Fidelite II Helix II Forex Managed Accounts - Fxmac
Powyższa lista zawiera spis spółek, które zarządzają zgłoszonymi domenami !!
CZY KTOŚ ZNA white-advisory.com to broker internetowy mam obecnie problem z wypłatą pieniędzy, bo chcą żebym przesłał pieniądze na rzekomą opłatę podatkową, ale chcą przelewu na konto księgowej, no i tu mam czerwoną lampkę,
mają też takie domeny user.white-advisory.ltd wt.white-advisory.ltd
White Advisory LTD ta spółka jest z Moorcroft, Fore Street, Lifton, Devon, PL16 0BT
Szanowne grono forumowicz, przesyłam do was powiadomienie odnośnie domeny, która powstała: 3 kwietnia 2024 r !! Nowa domena, nowa odsłona bardzo starego SCAMU !
BRIDGEWATER ASSOCIATES (UK) LIMITED czyli RCE Banque, to ich nowe domeny internetowe: rcebanque.pro, wt.rcebanque.tech, myaccount.rcebanque.tech)
aktualne dwa adresy Suite 305, Greffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines Suite 1, 3rd Floor 11-12 St. James's Square, London, United Kingdom, SW1Y 4LB
Rzekoma aktualna kadra tej pseudo spółki Patrick Kelly, Kevin Sweitser, Mark Rivera, Julia Veratti, Antonio Grossman, Larry Maurice
Proszę, zachowajcie szczególną ostrożność w kontakcie z ludźmi z tej platformy. Od kilku lat nieprzerwanie oszukują setki ludzi dziennie.
Pomoc i wsparcie prawne przy reprezentacji przed organami ścigania, można uzyskać kontaktując się z biurem prawnym Ahora z trójmiasta. Numer kontaktowy (+48)(696)718446 pozostawiam dla potrzebujących porady, doradztwa.
Dzień dobry .
Ostanio skontaktowały się ze mną osoby udostępniające program państwa , lecz jest on dostępny w momencie rozmowy z nimi a później blokowany .