Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści

tools-4deals.com ten serwis to mega kaszana. Kto tu wpłacił kasę ten doskonale wie o czym mowie.. Pieniądze można wpłacić, a nawet i urosną tam, ale spróbujcie wypłacić. Zlecacie wypłatę, to ciągle jakieś nowe dopłaty, opłaty, skrytki bankowe, podatki, a pieniędzy nie ma i nie będzie!!! Bezczelni ukraińscy złodzieje jeszcze namawiają do zainstalowania programu do zdalnego przejęcia komputera. Chyba tylko po to żeby wyczyścić wam konto w banku! Potem zacząłem szukać, znalazlem grupe osob na jednym z forów. poszkodowanych. Dołączyłem i wtedy tak naprawdę zobaczylem w co ja się wpakowałem.. Widziałem tam tez namiar na kancelarie i się zgłosiłem, okazalo sie ze to jest na tyle szeroko zakrojone oszustwo ze sa wysyłane pozwy przynajmniej kilka razy w miesiącu.. Moja sprawa trwa już od 2 miesięcy, jestem już po przesłuchaniach w prokuraturze. Dla tych co nie maja jak sami znaleźć, zostawiam numer na kancelarie...696\;]'718\\[';446.
Dzwońcie i się zgłaszajcie. Chyba najważniejsze pytanie, które sam sobie zadawalem i szukałem odpowiedzi, czy inni odzyskali, i okazuje się że tak. Sporo osób dalej czeka na wszystki swoje pieniądze, ale wypłaty są comiesięczne, bo skala oszustwa i kwoty które ci oszuści kradną od pojedynczych osób, bo aż głowa boli.
Nie dawajcie się wrabiać w te nieprawdziwe i wyssane z palca opłaty, nie wierzcie w to co o sobie opowiadają, w to co od nich usłyszycie, bo wszystko to kłamstwo i mydlenie oczu, a tylko po to by kolejne pieniadze od was / nas wyłudzić, albo nasze dane osobowe. Oni nie poprzestają na kradzeniu pieniędzy, kradną też naszą tożsamość, robią syf na nasze dane w bankach, biorą na nas chwilówki, na nazwisko, pesel itp. Tego tak dużo jest, że ciężko ogarnąć, jak można przez tyle lat robić coś takiego ....
mój numer konta gdzie miałem zdeponowane pieniądze: id: 6454388 i drugie konto id: 6454392
Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry, nie jesteście sami.

tools-4deals.com
tools4deals.com
platform.tools4deals-tech.com

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.