Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści strategy-capital.online dash.trust-wave

hejka, piszę kolejny raz o nich bo nie ma znaczenia czy to dash.trust-wave.online czy strategy-capital.online, nie wiem czy ktoś zna, czy ktoś słyszał, niestety zacząłem grę z nimi żeby trochę zarobić, no i okazało się że się nie da!!
Znaczy niby da się, bo na ich stronie zarobiłem masę pieniędzy, przy wkładzie własnym ponad 80tysięcyPLN zrobiliśmy obrotów na ponad 240tysi, no ale na tym by się ta dobra passa skończyła. wszystko zostało na ich stronie, czy platformie jak się nazywają. 
okazało się że dash.trust-wave.online, czy jak się naprawdę nazywają Strategy Capital Limited z główną stroną strategy-capital.online, że oni operują naszym wkładem, naszymi pieniędzmi, ale nie żeby je podwoić potroić czy pomnożyć, ale żeby je zabrać i  to w całości !! tak właśnie ze mną zrobili. skroili mnie jeszcze na rzekomą prowizję dla mojego maklera, Adama S., no i na ten nieszczęsny podatek, który potwierdziło niby aml korespondencją mailową, ale tak samo jak trust-wave.online czy strategy-capital.online, tak samo cały mail z aml to był fake, bo jedni są grupą jak się okazuje działającą wiele lat i zabierającą pieniądze każdemu naiwnemu kto się zdecyduje z nimi uczyć, grać i próbować zarabiać, tak samo stało się z tym mailem, podali się za aml, stworzyli sobie maila z ich nazwą i się pod nich po prostu podszyli. 
no więc strata !!! ale walczę, nie poddaję się, razem z nastoma osobami w ubiegłym roku zaczęliśmy sprawę w sądzie, czekamy na wyniki !!
swoją drogą, to właśnie tu na forum znalazłem kancelarię z której korzystam od kilku miesięcy, prawnicy - jak ktoś napisał - mocno zaangażowani, da się to odczuć, ilość ich działań, czas poświęcony na sprawę, czy w sumie sprawy bo mają ich wiele, naprawdę na szóstkę z plusem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.