ale masz zaje*biste wnioski, tylko nie wiadomo skąd wyciągnięte.
ostatni raz na stronie ahory byłem w ubiegłym roku kiedy zlecałem im sprawę bo mnie oszukała firma Capital Group LTD z niedziałającą już platformą cap-group.co. strona jak strona, jest info gdzie są, dane rejestrowe kancelarii i namiary. co więcej miałoby by być. i tak mają więcej niż większość prawników, którzy kończą na wizytówce w panoramie firm.
co do niejasności, też w sumie nie bardzo wiem o co chodzi. mnie reprezentują od samego początku dwie radczynie, od pierwszego dnia kiedy podpisałem pełnomocnictwo. choć długo - nie powiem, trwało nim prokurator nadał sygnaturę, to została nadana, trwało to od listopada do samego początku lutego tego roku. w między czasie udało się zabezpieczyć konta bankowe osób na które wysyłałem przelewy, z dwóch kont na trzy dostałem zwrot kasy, a sprawa nadal jest w toku. też prokurator przesłał akt oskarżenia do sądu.
u mnie wszystko na tip top było.
---- jak dla mnie, ten wpis śmierdzi konkurencją, albo nie daj boż*** - któryś ze scamerskich brokerów to napisał ---
poza tym, co ty chcesz w ogóle od prawników. oni mają reprezentować przed organami ścigania, reagować na zmiany które są w trakcie postępowania, ale prawnicy i radcy nie są policjantami i policjantkami, nie są prokuratorami, to nie oni prowadzą śledztwa, dochodzenia itp.
ogólnie to dziwny typek jesteś