Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści - mobile.mbit-eth.cc

mysle że inwestowałam na tej samej platformie, albo na tyc samych trafiliśmy. miałam stronę mobile.mbit-eth.org oczywiście znalazłam to w jakimś wpisie na fejsie i teraz mam za swoje. nie porzebnnie zaufałam dla jakiegoś faceta co to niby broker. nie mogłam środków wypłacić i robiłam przelewy na jakieś opłąty iuwierzytelniające i w koncu wyciagneli ode mnie scan dowodu. probowali wziac na msnie kredyt nawet . to chyba dlatego stwierdzilam ze nie zostawie tego, bo poznidej moze mi sie to czkawka odbić. dlatego zglosilam to i mam sprawe procesowana, tez chce swoje pieniadze odzyskać dltaego nie odpuszczam. znalazlam nawet kancelarie, ktora ogarnia takie sprawy. jak chcesz to masz numer503,do122mecenas208

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.