na fbsscounsulting.com wpłaciłem sumę wartości małego majątku, ponad 2oo.ooo,oo zł oszczędności z ostatnich 4 lat życia, no i chyba tak jak u ciebie, nic nie udało się wyplacić, po opłaceniu podatku okazało się, tak czy siak, że nadal nie będzie wypłaty, bo pismo z aml posądza mnie o mozliwosc udziało w czynnościach związanych z obracaniem pieniedzy pochodzących z kradziezy, tłumaczenie na nic się zdały, sama wpłata też nie pomogła. zapłaciłem tą kwotę, okazało się to nie wystarczające, w między czasu pieniądze wróciły na platformę i niby zarobiły kolejne kwoty, a od tego znów zażądali kolejnego podatku, no tu już przegieli, zacząłem szukać info, czytać, skontaktowałem się z jednym z polskich brokerów, który wiem że działa legalnie, wyjaśnił mi na czym polegało oszustwo, później to skonsultowałem z prawnikiem (696\\718//446 jego kontakt jakby ci się przydał, a swoją drogą polecam, bo okazał się jednym z lepszych w sprawach oszustów internetowych i platform), a i prawnik też potwierdził formę oszustwa, ostrzegł mnie też o konsekwencjach kontaktu z tymi ludźmi z z fbsscounsulting no i teraz od tygodnia mam już zgłoszoną sprawę do organów ścigania. nie jestem w stanie ci powiedzieć ile to potrwa, ale na pewno nie krótko, przynajmniej do początku nowego roku, jednak nawet gdyby tyle miało to trwać, to nie odpuszczę, no na pewno nie !!! masa pieniędzy, masa wyrzeczeń, nie pozwolę by ci ze wschodu (nie chcę używać wulgaryzmów) bogacili się na mnie , na mojej stracie i na moich ciężko zarobionych pieniądzach !!!