mnie policja zwodziła ponad 5 miesięcy, że niby coś robią, a później znalazłam kopertę w skrzynce na listy z pisemkiem, że umarzają sprawę, ze nie mogą wykryć sprawców, a twierdzili jak wydzwaniałam, że działają, że są na dobrej drodze. to nieudacznicy - takie mam z nimi doświadczenie, tyle też o nich mogę powiedzieć.
teraz mam sprawę w toku od lutego, gdzie czekałam długo na sygnaturę, później jeszcze na przesłuchanie, ale udało się prokuraturze póki co doprowadzić do zabezpieczenia kont bankowych, gdzie w polsce posyłałam pieniądze, okazuje się, że są tam nadal pieniadze, które przesłałam - jasne, to tylko część z tego co mi ukradło fbscon..., ale i tak kilkadziesiąt tysięcy jest zabezpieczone, na razie dostałam z tych pieniędzy jeden przelew, no razie kancelaria zrobiła 300% więcej niż policja przez wszystkie miesiące kiedy mnie okłamywali.
korzystamy z męzem z kancelari ahora, z oddziałem w trójmieście, tu na forum ją polecano. jak szukasz kogoś kto mógłby ci też doradzić czy pomóc, to śmiało polecimy