• Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~Ted [213.238.100.*]
    Dlaczego zarząd nie reaguje sprawa do KNF
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~Optimista [91.231.168.*]
    czemu dziś nie spada ??? Czekam z worem
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~muł_roboczy [159.205.23.*]
    Jeszcze spadnie. Zobacz na obrót
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~ghostunio [90.174.4.*]
    Coś co było,jest czymś czego już nie ma...(nie wiem,czy mógłbym być bardziej prosty))))
    Groc to niemiecki biznes na Ukrainie.
    A my(ktoś,nie jeden)nie lubimy Szwabów.
    Na giełdzie zostali sami trawdojajeczni..
    Twardo...jajeczni
    Co jest mieć lepiej, codzienną promocję jak w Biedronce,)))
    czy piękne zamknięcie,ale bez możliwości sprzedaży,(jak na petrolu,krezusie,getback i innych hakach.)
    Oczywiście,te spółki miały swoje 5 minut(ropę,walcownię,ynwestycje itp)
    Ktoś dał w łapę,ktoś wziął,pismami wysmarowali artykuły,pięknie nagonili....sprzedane,zysk,do domu...reszta niech się martwi,co z kartoflem
    Etyka jak ta lala,na każdym kroku..
    Liczy się człowiek,a nie jakieś nędzne pieniądze
    Lubię kwiatki ale w maju.Maj miesiącem kwiatów )))
    No zobaczymy jutro,co za kwiatki wyjdą,ja nie lubię grać w karty,a co dopiero znaczonymi kartami.
    Ciężki dzień...ale tu to normalka )))
    Specjalnie dla wszystkich szwabofobów.
    Lotos,11 i sześć sześć sześć.
    https://www.youtube.com/watch?v=muWMMj6wwtc
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~jw [89.229.217.*]
    skoro na koniec roku majatek spółki wynosił chyba z 9 mln euro to po sprzedaniu fabryk i biurowca w grodzisku za 18,2 mln majątek spadnie o jakąś podad połowe. Ciekawe tylko czy nie sprzedali zbyt nisko tej fabryki !!!! - jak myślicie ile jeszcze majątku do sprzedaży zostało tzn ile jest wart, bo czuje że na 1,6 kurs może sie nie zatrzymać, bo dzisiejszej korekccie
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ~chlor [37.30.8.*]
    Niestety dopiero za rok w raporcie dowiemy się co stało się z kasą ze sprzedaży biurowca. Na Ukrainie wie co się dzieje tylko niemiec więc kurs będzie grany jak w ruską ruletkę. Teraz będzie jazda do spodu bez żadnych oporów.
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ostatnie sesje kurs był zbijany celowo co odczułem na własnej skórze te minimum 2,125 zostało utworzone jedną akcją którą właśnie mi ktoś wcisnął testując czy się stopy nie uruchomią i nie poleci na dolne widły .... tak więc ktoś realizował swój plan, a jaki ma scenariusz na kolejne sesje to on tylko wie ..
    też tak uważam tu trwa celowe zbijanie kursu, ja co prawda wyszedłem z towaru w okolicy 3 zł bo widac tu jednoznacznie cel działania i kierunek, jesli obroni 1,91 zł to odbijemy w okolce 2,4 pln ale widać realne zagrożenie spadku kursu nawet poniżej 1,6 pln.. Widze że kolega zbiera towar, ja jednak czekam dalej licze że odkupie te akcje od fundów poniżej 2 zł..
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ghost-man [88.156.11.*]
    ja jestem typem gracza opieram się na analizie technicznej plus obserwacja wolumenu i zachowania kursu na danym poziomie który wyszedł mi na kreskach (wsparcia lub opory) GCN z moich obserwacji jest harmoniczną spółką (widzi kreski) przy takim wyprzedaniu i bardzo dużej niechęci do spółki ktos to wykorzystał aby zbić kurs niewielkimi ilościami akcji do poziomu wsparcia gdzie cena dla niego jest w miarę atrakcyjna ..poświęcił kilka pionków aby zgarnąć hetmana, kolejne jest bardzo nisko bo na 1,6 i sądzę że musiałby poświecić na zbicie kursu juz wiele figur a nie pionków, a w takim układzie można zbyt wiele stracić niewiele zyskując ..liczę na odbicie do poziomu 2,50 - 2,60 co dalej nie wiem będę obserwował zachowanie kursu na tym poziomie - czy mam racje ? nie wiem rynek zdecyduje jak zawsze powtarzam .. można mnie spotkać na rożnych spółkach czasami wklejam swoje analizy jeśli są merytoryczni i normalni rozmówcy - niestety nie często :) :)
    ja też uważam że kurs jest oczywiście nisko ale zawsze może być niżej i dziwie się naiwnym że dają się wciągnąć do sprzedaży po takich kursach ale... mam wrażenie że jakiś fund sypie tym smieciowym papierem... choć długów nie ma wielkich i spółka dość czysta - dziwie się tym analitykom w tych fundach że puszczają za symboliczne gronie,,
  • Re: Szulernia, codziennie - 10 % Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    to jest potwierdzenie tego co pisałem (transakcja o 15,26) małymi ilościami zbija ustawia koszyk na odpowiednim poziomie który mu odpowiada i czeka az sie uzbiera na półkach na S odpowiednia ilość ..wtedy jednym zleceniem zbiera ile sie da aby nie podbić zbyt mocno kursu .. standardowa taktyka większych graczy
    też to widze od dawna, zbijanie kursu ma swój cel i sens a kurs jest naprawdę śmieszny, na takiej małej spółeczce ktos gruby moze zrobic sporą kasę, nie potrafie rozgryść natomiast Elektrobudowy - co tu się dzieje, czyżby tam szykowała się upadłość - banki nie bawem mogą odmówić kredytowania a Elektrobudowa była do nie dawna super spółką, płacącą sowite dywidendy ? może są już na nią amatorzy i prowadzą w kierunku upup..
[x]
LESS 0,00% 0,24 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.