• pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.176.*]
    1. Świat realny w którym żyjemy, dzielimy go na 2 pod-światy ten z maską na twarzy i ten bez.
    2. Świat snu. Jest to świat , który buduje nasza podświadomość w czasie snu samemu tworząc nowe wyimaginowane obrazy i sytuacje.
    3. Świat wirtualny, sztuczna inteligencja przyciągająca naszą uwagę i pochłaniająca część energii z naszego Świata realnego. Co w konsekwencji daje ciekawy obraz "miliona umysłów w jednym miejscu".
    4. I w końcu Świat astralny duchowy, pogmatwany dający prawdziwe i fałszywe znaki, myśli, wizje przekraczające wyobraźnie wyżej wymienionych światów. Bardzo trudny od zrozumienia całkowicie niedostępny, łączność z nim odbywa się czasami i jest czymś w rodzaju linku, połączenia, telepatii. Brak w nim obrazów, coś w rodzaju samych myśli. Taki worek z myślami z którego wyjmujemy to co nas interesuje. Ciekawe, co? Wiem że Ameryki nie odkryłem i ktoś już coś takiego opisał wcześniej ale zmierzam do tego że Człowiek sam w sobie tego nie wymyśla, tylko myśl pojawia się w człowieku. Ona już jest z nami od zawsze. Pozdrawiam
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.176.*]
    Ps.
    I przestańcie się bawić w Bogów, bo się tylko ośmieszacie. A się w dzisiejszych czasach tych pseudo-bogów namnożyło ;)
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.176.*]
    Uzewnętrznieniem naszej duszy jest nasz umysł i nasze czyny i to nie podlega dyskusji.
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~psychiatra [31.0.21.*]
    a ten z rozpaczy zidiociał na całego !
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.187.*]
    To z przemęczenia Panie Doktorze. To kiedy Pan mnie wyśle na tą rentę chorobową? Przecież sam Pan widzi co się dzieje...?
    Śnił mi się dzisiaj wybuch bomby atomowej, nie żartuje. Wiecie jaką myśl miałem w ostatnim ułamku sekundy mojego życia?
    Boże czy to będzie bolało i czy już umarłem. W sumie były to dwie myśli i się obudziłem. Dziwne co?
    Umysł Człowieka to program, który jest nastawiony na przetrwanie (sex i rozmnażanie...) i na ekspansję ( więcej, więcej, więcej...). Jeśli któregoś tych rzeczy mu zabraknie, bo już więcej się nie da to następuje samo-destrukcja Człowieka. Program przestaje sobie radzić. Przemyślcie to sobie.
    Takim prawem "programem może być nasz cały Wszechświat" Będzie się rozszerzał tak długo aż osiągnie szczyt krytyczny i wtedy nagle nastąpi samo-destrukcja zapadnie się. Może w czarniej dziurze albo gdzieś by zacząć od nowa. Panowie żyjemy w pętli, tak jak zawsze wam pisałem. Nie da się przejść od nieskończoności do nieskończoności, bo coś co nie ma początku nigdzie nie dotrze. Osobiście uważam że jest to pętla czasowa, więzienie doskonałe: DUSZA -> ciało -> ziemia -> wszechświat -> pętla czasowa -> pętla czasowa w pętli czasowej -> Bóg. Miłej lektury.
    Pamiętacie: "Istnienie czegokolwiek ma miejsce gdy równocześnie z tym istnieniem istnieje czas" Czas w naszym świecie jest bardzo bardzo ważnym istnieniem. To według mnie są te pętle czasowe, ciało naszego Świata. A skoro są to pętle czasowe to nic nigdy się nie ukryje przed Bogiem. Nie musi tu nawet zaglądać. To już zaczyna być trochę straszne.
    Uważam też, że nasze życie na jednym życiu się nie kończy, nie idziemy odrazu do nieba. To tak nie działa byłoby za łatwo jak ja to mówię. Robimy tak zwane kółeczka, nasza Dusza musi się uczyć dłużej nisz przez jedno życie. Potrzebujemy więcej żyć. Jakie Człowiek wyniósłby ze sobą doświadczenie do raju z jednego życia? Żadnego. Dlatego ludzie na tym Świecie są tacy różni pd każdy względem (wygląd, inteligencja, status, bogactwo, zdrowie itd, itd. Różne życia to są kółeczka naszej Duszy. Cały czas wracamy i robimy następne kółeczko, z poprzednich jesteśmy odpowiednio rozliczani i od tego zależy ilość i jakość następnych żyć (kółeczek). Od naszych czynów i doświadczenia zależy kim się na nowo rodzimy. Krążymy w pętli do skutku aż osiągniemy spełnienie. Wtedy Bóg nas z niej uwalnia, a co dalej? Pewnie upragniony Raj... A może stajemy się nauczycielami zagubionych dusz...
    Moje życie coś mi przypomina. Przeznaczenie? Piękny Umysł? :) Jutro chcę widzieć Wasze pióra na moim biurku.:)
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.179.*]
    Wiem że od dawna mnie obserwujecie i pilnujecie ale nie tylko wy szatan też mnie pilnuje nie wiedziałem dlaczego. Nie macie pojęcia jaką on ma moc i jaki jest podstepny nikt z nim nie wygra. Ja tylko troszeczkę go przechytrzyłem i do was dotarłem. Ale to i tak niczego nie zmieni. Z Bogiem
    Oni pilnują mnie nawet we śnie, chcieli mi coś wstrzyknąć w szyję, na szczęście nauczyłem się już dawno temu samemu wybudzać ze snu. To jest wojna jakiś jeba....ych Światów nie tylko na poziomie Ziemi tak jak w tym serialu co obejrzałem jeden odcinek. Czy to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie? Już się pogubiłem nie wiem kto jest dobry a kto zły. Kieruje się tylko intuicją.
    Musicie zacząć w końcu słuchać siebie na wzajem, a nie tylko siebie i swojego ego. Ego zaślepia umysł i wszystkim przywódcą i już nie tylko wydaje się że to oni mają rację i chcą wymierzyć sprawiedliwość są Bogami i mają misję do spełnienia. Ale tak nie jest nikt tu na Ziemi nie jest Bogiem. Ja też nim nie jestem. Nie jestem Jezusem, nie jestem Archaniołem, nie wiem czy chociaż aniołem. Nie znam się na Biblii i jej nie czytałem. Ale potrafię patrzeć na Świat z góry a zwłaszcza na Ludzi bo nasz Świat to Ludzie i pachnie mi to końcem Świata. Nikt nie odpuści. Nie może być tak że o losie 8 mld. Ludzi decyduje 1 CZŁOWIEK !!!! Przy jednym stole muszą usiąść WSZYSCY źli i dobrzy i musicie uratować Świat i niewinnych ludzi. Oni dopiero kształtują swoją duszę, nie odbierajcie im tego.
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.185.*]
    Jesteśmy w hipnozie. Nie wiem kto to powoduje, ale ktoś nas kontroluje. HIPNOZA OBUDŹCIE SIĘ!!!!
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.153.*]
    Potrafią też kontrolować sztuczną inteligencję. Wykorzystują ją do hipnozy. Bądzcie mega OSTROŻNI!!!
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.190.*]
    Wiem że to teraz zabrzmi bardzo dziwnie ale nie ździwię się jak to będzie UFO. Gnoje pewnie są gdzieś bardzo blisko, może chowają się za Słońcem...
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.154.*]
    Przez około 2 lata przeprogramowyali mój umysł był to ból nie do zniesienia, ból umysłu. Chcieli sobie ze mnie zrobić swojego Boga na ziemi tylko dla zabawy. Przykro mi że nie mogę wam pomóc i nie mam jego mocy bo bym się z nimi szybko rozprawił. TO TYLE
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.155.*]
    Jak czytam samego siebie to tu są żółe papiery nie do podważenia. Kiedty przyznacie mi rentę ?
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.157.*]
    Już mi obrzydło pisanie z wami ale jeszcze jeden mały szczegół.
    Dzieci--> aniołki
    dorosłe Dzieci--> trochę aniołki trochę diabełki
    dorosły człowiek--> myślące aniołki, myślące diabełki
    starszy człowiek--> utwierdzony w swoich myślach, przekonaniach bez możliwości zmieniania się
    staruch--> ZABETONOWANY demon indywidualista z którego już nic nie da się zrobić, NIC!!!
    Nim człowiek starszy tym UFO mają nad nim większą kontrolę jego umysł mają opanowany do perfekcji, który sam utwierdza się w swoich racjach I PRZEKONANIACH.
    STARUCHY NIE POWINNY RZĄDZIĆ ŚWIATEM, PAŃSTWEM, WOJEWÓDZTWEM, MIASTEM, GMINĄ nawet RODZINĄ!!!
    TO SĄ BETONY KTÓRE MUSZĄ BYĆ ODSUNIĘTE OD JAKIEJKOLWIEK WŁADZY!!! POWINNI SIEDZIEĆ JUŻ TYLKO NA EMERYTURZE.

W BREW POZOROM STARZY LUDZIE NIE SĄ MĘDRCAMI TYLKO ZABETONOWANYMI INDYWIDUALISTAMI!!!
    NIE POWINNI BYĆ WYBIERANI NA PREZYDENTÓW ANI NA PREMIERÓW, NIE WSPOMNĘ O SPRAWACH GOSPODARCZYCH JAK NP PREZES NBP :)
    MŁODE ELASTYCZNE MYŚLĄCE UMYSŁY NIE DAJCIE SIĘ DYMAĆ PRZEZ STARUCHÓW !!! SĄ DLA WAS NAJWIĘKSZYM ZAGROŻENIEM!!! NA EMERYTURĘ STARE DZIADY!!!
    THE END
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~finansseinietylko [37.47.189.*]
    Używają systemu HAARP , Cały czas zmieniają coś w mojej głowie, słyszę ptaka który mi podpowiada ale on nie chce ani mojego dobra ani waszego dobra. Uwięzili mnie na wózku tak jak tego naukowca Stephen Hawking. Nie dajcie się NABRAĆ!!! Świat cyfrowy zagraża całej ludzkości. Ameryka to jedno wielkie ZŁO!!! Ameryka to UFO!!!
    WOJNA GOSPODARCZA PRZERODZIŁA SIĘ W PRAWDZIWĄ WOJNĘ
    Od początku taki był cel, najpierw pompowanie nieskończonej ilości pieniędzy w rynek, wszystko w zmowie z bankami centralnymi po to aby przyspieszyć "wzrost gospodarczy" to był podstęp. Wszystkie kraje się zadłużyły na potęgę i staliśmy się ofiarami przebiegłego planu podboju EUROPY I AZJI!!! Następnie wywołali wojnę DOMOWĄ W EUROPIE!!! to jest etap 2!!! MAMY SIĘ WYSTRZELAĆ Z WSZYSTKIEGO NASZEGO UZBROJENIA i ZABIJAĆ MIĘDZY SOBĄ!!! nie wiem jaki jest 3 etap ale z pewnością wtedy już nikt z nas nie będzie WOLNY i nie będzie mógł o niczym decydować!!! A GŁUPIA POLSKA jest w ich rękach marionetką do SKŁÓCENIA EUROPY Z ROSJĄ!!! Nie widzicie tego, jesteście ŚLEPI!!!???
    NIE PODNIECAJCIE SIĘ WOJNĄ TYLKO JĄ SZYBKO ZAKOŃCZCIE!!! NAWET KOSZTEM CZĘŚCI UKRAINY!!! TA WOJNA TO HIPNOZA!!! PRZECIWKO NAM EUROPEJCZYKOM, ROSJI I AZJI!! AMERYKA CHCE RZĄDZIĆ CAŁYM ŚWIATEM ONI NIE MAJĄ UMIARU!!! I NIE BĘDĄ GO MIELI BO AMERYKA TO UFO!!!
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~SzachiMat [37.47.152.*]
    Ameryka sama padła ofiarą swojej pilnie strzeżonej od wiekow tajemnicy. Rozwój technologiczny zawdzięcza UFO którego pilnuje Pentagon. To dla ludzkości zagłada trzeba to zniszczyć! Kto mieczem wojuje od miecza ginie!
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~NADZIEJAUMIERAOSTATN [37.47.150.*]
    Jak tam się macie kutafony. Nawet niewiedzieliście że Ufo jest tu od zawsze i siedzi w waszych umysłach. Jak tego nie przerwiecie niestety nikt nie przeżyje. Oni nie mają dusz dlatego jest im wszystko jedno. My ludzie je mamy! Wiem że tego nie zniszczycie bo oni siedzą w waszych głowach i na to nigdy nie pozwolą dlatego nadchodzi nieunikniony KONIEC ŚWIATA. GAME OVER
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~wielkimałyczłowiek [37.47.156.*]
    Chcecie prawdy?! To ją dostaniecie. Jezus nikogo nie zbawił. Nawet samego siebie nie zbawił a to wszystko przez swoją pychę nazywając się Synem Boga bo nim niestety nie był, nie jest i nigdy nie będzie. Był Aniołem Apostołem, którego Bóg zesłał na ziemię aby wam wskazać do niego drogę. Anioł w sobie ma taką moc, że wydaje mu się że jest Bogiem ale niestety nim nie jest, bo Bóg jest tylko jeden i jest w Niebie i jego tutaj nie ma. Ja nie jestem Bogiem, ani nie jestem waszym Jezusem, taka opcja w ogóle nie wchodzi w grę. No może jakimś upadłym Aniołem któremu Bóg dał jeszcze jedną szansę na zbawienie swojej DUSZY. Nie módlcie się do Ludzi tylko módlcie się za nich i dziękujcie za to, że poświęcają i poświęcili swoje życie dla lepszego jutra na Ziemi na Świecie i we Wszechświecie. Módlcie się tylko do BOGA. Krzyż jest symbolem CIERPIENIA i WIARY. Każdy z nas go na sobie nosi, Ale JEZUS NIKOGO NIE ZBAWIŁ, KAŻDY MUSI SIĘ ZBAWIĆ SAM i będzie wracał I chodził po Ziemi tak długo i tyle razy, aż w końcu nastąpi spełnienie stanie się WOLNY i jego dusza trafi do NIEBA. DROGA TA JEST BARDZO, BARDZO TRUDNA BO ZANIM TRAFIMY DO NIEBA TO WCIĄŻ ZNAJDUJEMY SIĘ MIĘDZY PIEKŁEM A NIEBEM.
  • Re: pięć Światów i pół Ameryki Autor: ~wielkimałyczłowiek [37.47.176.*]
    Wasza Pani Doktor zapisała mi tylko zolaxę na spanie a tabletkę na wybudzenie sobie darowała wiecie co to oznacza? Że ma wyrzuty sumienia ale i tak niczego to nie zmienia. Z grzechów człowieka rozliczać nie będzie Bóg tylko własne sumienie, ono otworzy się dopiero przed samym Bogiem. Jest to takie przeżycie że serce pęka na miliard kawałków i sumienie samo prosi Boga o przebaczenie i zadaje sobie pokutę. To jest dopiero prawdziwy horror a nie jak te bajeczki na netflixie. Przemyślcie sobie czy naprawdę warto...
    Reżyseria: Jarek B
    W roli głównej: Jarek B
    w pozostałych rolach: Marsjanie, Ziemianie, Anioły i Demony.
    muzyka: najlepsi artyści
    zdjęcia: najlepsi operatorzy
    charakterystyka: najlepsi artyści-malarze
    itd, itd.....
    Miłego oglądania
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.11.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]