Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 6,67%

tak jak zapowiedziałem od jutra działamy

1. mail założony - głównie po to, że niektórzy nie lubią pisać na forum

Podaję mail
akcjonariusze_marka@wp.pl
2. Zgodnie z zapowiedzią od jutro konkretne działanie a więc w moim przypadku pobranie świadectwa depozytowego a tuż po tym (pewnie maks dzień dwa) przesłanie pytań do zarządu.
3. Zanim prześle pytania podam je tutaj na forum by ew. każdy mógł coś dorzucić od siebie lub dodać jakieś uwagi
4. Chcę powtórzyć, że nie ma żadnych zobowiązań i żadnych deklaracji odnośnie handlu akcjami w tym włącznie przeze mnie (w każdym razie na tym etapie), Na maila nie przesyłamy póki co danych osobowych a jedynie luźne uwagi i ew. chęć wzięcia udziału w docelowym sojuszu. (jeżeli przez ten czas ktoś z nas sprzeda akcje to nie ma to większego znaczenia)
5. Na tym etapie pytania będą moimi prywatnymi bo inaczej formalnie tego zrobić się nie da ale odpowiedziami będę się dzielił na forum (przypomnę, ze odpowiedzi mogą być na mojego maila skoro są pytaniami prywatnymi) ale jak zauważę/zauważymy, że niektórzy chcą jechać na gapę to nie będę ich przedstawiał w sposób otwarty (nieważne czy masz 1 akcję czy 75 tys akcji ważniejsze jest to, że chcesz zadbać o swoje interesy)
6. Główny cel na ten moment to większa intensywność podawania informacji o strukturze należności (choćby co kwartał) pozostałe cele będą wynikać z pytań i ew. odpowiedzi

Wyciągamy rękę w kierunku komunikacji bo dzisiejsza ogólnikowa jest dla nas niewystarczająca (wręcz jak się przyjrzeć uzasadnieniom raportów miesięcznych są swego rodzaju skrzywieniem/ukryteym fałszem w sensie, że są podkładką pod dobra komunikację a rzeczywistości nie dawają żadnej przydatnej treści)
7. Jutro przedstawię pytania
8. Dobrze by było by w tzw. międzyczasie akcjonariusze potwierdzili zainteresowanie czy to na mail czy na forum.

To nie są słowa rzucone na wiatr. Działamy! Cele nie są wygórowane i zasięgu ręki więc według mnie warto zadbać o swoje interesy. Ten kto nie dba o swoją własność ten jest golony do kości (taki świat)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MARKA 0,00% 0,32 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.