Dlatego zostawiam to co napisałem już wcześniej.
Nie wypowiadam się co do kursu. Zmiana jest zależna od tego co wytworzycie sobie w swoich głowach. Przeczytajcie jak brzmi sama rezygnacja.
Prezes pisze o sukcesie PD. O zbudowaniu świetnej marki.
Nie widzę żadnej wzmianki że ustępuje bo doprowadził spółkę do tarapatów finansowych bo sprzedaż jest zła. Ale część z Was widzi to oczami wyobraźni. I to jest prawdziwy problem.
Co do jego pracy - spółka świetnie pracowała nad grami, ale oficjalnie sie nie komunikowała co wielu frustrowało. Jeśli prezes PLW czuł się podobnie to macie odpowiedz.
Oficjalnie - bo na kazdy mail dostawałem tyle informacji ile mogli mi podać.
Wybitne jednostki mają trudności z podporządkowaniem się regułom bo same je tworzą. Wejście w na giełdę spółki akcyjnej nakłada jednak na podmiot pewną odpowiedzialność.
Oczywiście też jestem zły z powodu komunikatu. Wy też macie prawo być. Czekaliśmy na coś dobrego.Walenie czegoś takiego w ciszy zasługuje na pałe z PR. Czekam na reakcję PLW - zobaczymy czy jakakolwiek będzie. Rozgrzeszałby tylko dobry komunikat w niedzielę (ale nie liczę na to).
W poniedziałek będziemy konsumować własne lęki i nadzieje. Sami zobaczymy kim jesteśmy. Jak zwykle dziękuję trolom za hate.