Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,57 zł , zmiana od tamtej pory: 74,11%

Re: Zakończenie emisji- sukces

Dnia 2025-07-27 o godz. 18:28 ~Maniek napisał(a):
> Jestem z wami na pokładzie, głośno myślę, jaki jest realny zasięg kapitalizacji i kursu przed i po premierze. Nie chce mojej powtórki z GR1 i GR2 gdzie miałem nadzieję, że kurs zostanie na poziomie premiery i będzie rósł ale jak wiemy było inaczej i zawisłem. Obecnie uśredniam, mam środki aby dokupować ale nie mam planu do jakiego poziomu czekać ze sprzedażą akcji.

Nikt nie wywinduje kursu do absurdalnych 20pln tak jak to miało miejsce przy GR1. Przy drugiej czesci kurs słabiutko bo wiadome było ze GR2 nie osiągnie sukcesu jedynki. Nie sądze że 10 pln bedzie osiągalne no ale trzeba być cierpliwym. Z reszta i tak nic na razie nie wiadomo co z gra bo nic nie pokazali a może akurat będzie złoty strzał kto wie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONEMORE -0,55% 2,73 2025-09-26 16:41:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.