Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  233,60 zł , zmiana od tamtej pory: -28,02%

Re: ZAGADKA

Dnia 2025-05-17 o godz. 20:32 ~ka napisał(a):
> Dnia 2025-05-17 o godz. 15:47 ~Żorż napisał(a):
> > Zagadka: co robią Polacy w sobotę, gdy pogoda nie sprzyja grillowaniu i wyjazdom poza miasto? Rozwiązanie: przed chwilą wróciłem z tour de galerie. Żona przegoniła mnie dziś po czterech dużych galeriach. I cóż - tłumy ludzi, na parkingach zero miejsca, do jednego HP odpuściłem w ogóle wejście, gdy zobaczyłem kolejki do kasy. W drugim HP myślę sobie, że muszę i koniec, w efekcie do kasy stałem 25 min, a czynne były dwie, za mną taka sama kolejka, więc sprzedaż non stop. Rzuciłem okiem na sklepy CCC, bo akurat nie miałem dziś potrzeby, aby tak wchodzić - dawno nie widziałem tam takiego ruchu, a bywam średnio 2 razy w ciągu miesiąca. Ze spokojnym więc w dalszym ciągu sercem pozdrawiam cierpliwych.
>
> Żorż, ale musiałeś nagrzeszyć, że taką ścieżkę zdrowia Ci zapodała :))) , ale nurtuje mnie pytanie - dlaczego aż po czterech galeriach, skoro w każdej jedno i to samo?

Dlaczego cztery galerie? Dwie z nich są położone jakieś 150 metrów od siebie, a pozostałe "niemal po drodze" do nich. Pech dla mnie chciał, że w trzeciej nie mieli rozmiaru upatrzonego przez żonę ciucha, ale sprzedawczyni sprawdziła w systemie i był on dostępny w czwartej. Poza tym, długi staż małżeński nauczył mnie, że, gdy małżonka "zgłasza potrzebę" to ja już nie dyskutuję-))). Pozdrawiam cierpliwych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCC -9,86% 168,15 2025-10-02 17:03:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.