Otóż merytorycznie to drugie imię mojego drugiego bieguna który czas od czasu się uaktywnia.
Przejdę natomiast do mojego snu. Otóż śniła mi się butelka z piwem które wypiłem a następnie butelka wypełniła się woda która wylałem.
Zauważyłem że butelka ponownie się napełniła tryskając obficie i tak kilkukrotnie. Pokazywałem czarodziejska butelkę wszystkim ale Ci którzy to ujrzeli uciekali w popłochu.
Gdy zaniosłem butelkę na plebanię ludzie tam znajdujący się wyciągnęli łapska do butelki i ta pękła,rozbiła się .
Któryś z nich zapchał butelkę szmatką.... Zapewne jest to spowodowane moim agresywnym podejściem i tryskająca woda jest symbolem tych wszystkich emocji. Natomiast zdarzenia które wydarzyły się potem mną wstrząsnęły.
Najpierw rozbił się kubek ,a potem z szafki nad okapem spadła pokrywka rozbijając płytę elektryczna co jest równoznaczne z obciążającymi mnie kosztami jej wymiany. Wcześniej pod umywalką naprawiałem cieknące kolanko Jak to się ma do tego forum ? Otóż jestem biedniejszy o koszt wymiany płyty.
Dziękuję dobranoc.
Z poważaniem