Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,60 zł , zmiana od tamtej pory: -81,92%

Re: umowa z PARP

Denerwuja mnie juz te wasze rozwazania.....
A moze ufo porwalo zaklad ezo..... ?
Zejdzcie na ziemie....
A jezeli chcecie wiedziec wiecej o testach jakie byly prowadzone na technologii RECLEN to poczytajcie w internecie a nie gadacie glupoty.... czy dziala....
Chociaz co ja bede sie wyppowiadal.... myslcie sobie co chcecie.... Ze zlosci chcialem wam podac link do odpowiedzi na twoje podejrzenia....Ale nie chce mi sie go szukac (odpowiedz na twoje podejrzenia nawet gdzies jest na stronie ezo..)
Oczywiscie.... mozesz powiedziec rozne rzeczy..... Ba nawet mozesz powiedziec, ze zaklad wpakuja na tiry i wywioza..... i sprzedadza na lewo ;) Gielda to zawsze wieksze lub mniejszze ryzyko... jak Ci sie nie podoba to zawsze mozesz wplacic kase na lokate....
Osobiscie uwazam, ze osoby zarzadzajace spolka pordzily sobie z tym zadaniem srednio, zeby nie powiedziec zle....
Armagedonu moze i nie bylo, ale uwazam, ze popelniono tu bardzo wiele bledow....
Uwazam,ze osobiscie bym to rozegral znacznie lepiej.....
Ale nie mam duzego prawa glosu, bo to nie moj biznes... jedynie mam nadzieje, ze troche sobie zarobie......
Zreszta nie rozumiem celu twoich takow na spolke co one maja dac ?:
1.Chcesz nas ostrzec..... Myslisz, ze ktos z nas cie poslucha.... ? Ja osobiscie watpie...
2.Chcesz tanio od nas wyrwac akcje....? Duzo osob jest tu na minusie... zreszta myslisz, ze ktos wywali akcje po takiej cenie ? Napewno nie ze strachu... Ci co tak mieli zrobic wywalili jak spadlo na 1,3.....
3.Chcesz obnizyc kurs..... myslisz, ze to cos da (twoje gadanie)
4.Nudzi ci sie ...? Nie ma nic ciekawszego do roboty...? A moze bawisz sie w malego analityka...?

Nie wiem taka jest moja opinia , a jak bedzie czas pokaze....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.