Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: trzymacie czy sprzedajecie?!

Nie, ty nic mi nie napiszesz, bo ty zadnej bomiwiedzy nie masz.;-D
I nie miałeś.
I jesteś tchórzliwy podkradacz mojej wiedzy z moich postów... ;-D
I nie zdziwiła mnie twa odpowiedź - za zadne skarby bys nie zaryzykował sensownej odpowiedzi, bo właśnie nie masz wiedzy, by jej udzielać.

Z komentów anali wybierasz gładkie i ogólnikowe zdania, a potem je powielasz i udajesz mądrzejszego niz jesteś. ;-D

A wyśmiali cię nawet ci, którzy ze mną nie zgadzają się w ocenie bomi... ;-D

Kiedyś domagałes się przeprosin za to, ze pod wpływem moich postów uratowałeś kasę po 0,9x nie wiedząc jeszcze, ze ją ratujesz, bo kurs na chwile został podbity...
Nie miałeś ani klasy, ani odwagi, by potem to przyznać...
A mogłeś i byłoby po sprawie.
Ale zachciało ci się poszpanować na forum i udawać madrzejszego, co do teraz robisz arcyinfantylnie...
Ale najsmieszniejsze jest to, ze właśnie ty mnie łączysz z hehe, bo obaj mamy podobne zdanie o twych postach, np. o tym, jak chwaliłeś się, ze na bomi zarobiłeś 20 (słownie: dwadzieścia!) złotych.. ;-D
Widziałeś, by kiedykolwiek ktos tu napisał tak buraczany post? ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.