Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,80 zł , zmiana od tamtej pory: -37,43%

Re: Tobik69

Prospekt przeczytalem w calosci. Na generykach sie nie znam za dobrze (poza biosimilars bo to w pewnym sensie sa tez generyki)  takze to mnie nie intersowalo poza hura optmizmen dotyczacym rejestracji Salemexu w USA. Tak a propo to cie nie martwi ze nic sie nie dzieje w tym temacie? Co do poszukiwanie informacji w Google to nie musze tego robic bo na stronie FDA czy EMA (te strony odwiedzam kilka razy w tygodniu ze wzgledow zawodowych) sa odpowiednie materialy (polecam przeczytanie tego dokumentu zobaczysz ze zarejstrowanie leku na depresje to nie jest bulka maslem link.) Poza tym wiele materialow mam tez dostepnych w firmie.
Zagdzam sie w zupelnosci co do podania leku - jest to interesujacy sposob ale wiaze sie z duzymi problemami operacyjnymi.
Mozesz wierzyc lub nie ale w tej branzy (pharma clinical development) jestem juz ponad 18 lat I wiem czym to sie je.
Jeszcze raz - CLN jest ciekawa firma, zycze jej jak najlepiej ale to nie znaczy ze robia wszystko dobrze. Wspomniana selvita tez nie robi wszystkiego dobrze. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLNPHARMA -0,70% 21,15 2026-05-11 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.