Napisali bardzo klarownie -- bacteromic idzie na 1 ogień jeśli chodzi komercjalizacji, potem kolejny projekt który mają na tapecie do 2028 --- do 2025 roku chcą mieć 5 projektów czyli kolejne 3 zakładają że będą komercjalizowane po 2028 roku i w między czasie planują dorzucić kolejne 2 projekty do opracowania tak żeby w sumie z Bacteromic w ciągu 10 lat skomercjaluzowali 7 projektów co daje średnią ok 1 na 1.5 roku tyle że to nie będzie aż tak równomiernie rozłożone.
Natomiast nie należy zapominać że do SCP w tym czasie powinna wpadać kasa NIE TYLKO za UP-FRONTY ale również za kamienie milowe czy też za tantiemy sprzedażowe więc przychody i zyski powinny z czasem coraz bardziej się kumulować.
Co do kadry to jak wspominałem ONI też na to zwracają wielką uwagę sądzę że wiedzą co robią poza tym Marka SCP sama w sobie może niedługo przyciągać najlepszych w branży tak jak to było z CDR.
Co do projektów , to napisałeś że dla ciebie ważne byłoby gdyby przedstawili konkrety większe co do nowych projektów . Ja wiem że w Tym temacie są duże doświadczenie już zdobyte jakie projekty wybierać , i nie mnie jako laikowi to oceniać w sumie. Zakładam, że ty masz większą wiedzę na temat technologii med techu niż ja , skoro to dla ciebie ważniejsza kwestia niż to że zapowiedzieli iż w 10 lat planują wypuścić na rynek 7 swoich nowych technologii.